header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Вакцине као средство за исталацију нанотехнологија
Вакцине као средство за исталацију нанотехнологија Штампај Е-пошта
уторак, 03 мај 2022
        Ne samo još jedan uređaj za praćenje: ručno implantirani mikročip uključuje ANTENU koja se koristi za praćenje plaćanja, ljudi i eventualno nano-čestica od Covid-19 cjepiva

Novi “bio-siguran” ugradivi mikročip pod nazivom “Walletmor” trenutno prodaje tvrtka sa sjedištem u Londonu i uglavnom se koristi za beskontaktna plaćanja robe široke potrošnje, ali postoji li još nešto što se s njime planira od toga? Otprilike veličine zrna riže i težine oko jednog grama, minijaturni mikročip također sadrži antenu koja se aktivira odmah nakon što se ugradi u vašu ruku ili zapešće.

Neki ugradivi mikročipovi sadrže “certifikat” za provjeru injekcije nano-čestica koronavirusa (COVID-19) za dokazivanje da u vašoj krvi postoje milijarde nano-čestica (koji se također naziva putovnica cjepiva). Može li se mikročipom daljinski upravljati i reći nano-česticama “šiljastih bjelančevina” da se spoje i formiraju krvne ugruške ili napadnu određene organe? Zvuči kao teorija zavjere, ali više od 500 Šveđana ih već ima u svojim rukama.

Digitalni “novčanik” od 300 USD koji se može implantirati pod kontrolom aplikacije “Purewrist” mogao bi se lako HAKIRATI, a zatim bi njime mogli manipulirati kradljivci i/ili medicinski teroristi

Budući da novi ručno implantirani mikročipovi za plaćanje imaju antenu, trebali bi ih nadzirati, pratiti, ažurirati i kontrolirati udaljene softverske tvrtke i korporacije diljem svijeta. Svatko sada može preuzeti aplikacije za hakere, kao što je “XAPK” za Android telefone, i hakirati razne mete diljem svijeta koristeći darknet. Koristeći vrhunsku cyber tehnologiju, XAPK korisnicima omogućuje hakiranje mreža, razvoj alata za hakiranje, odabir prikrivenih pristupa za upade i iskustvo “terorističkih misija” koje podržavaju rat.

Ako ručno ugrađena aplikacija za mikročip “Walletmor” šalje i prima podatke i signale poslužiteljima, signal se može hakirati. Većina Amerikanaca vjeruje da je hakiranje rijedak događaj, pogotovo ako imaju sigurnosni softver na svom telefonu, ali ne mogu biti više u krivu. Najčešće hakirane aplikacije uključuju Instagram (na prvom mjestu), zatim Snapchat i Whatsapp. Bilo koji pametni telefon, bilo i-Phone ili Android, može se lako hakirati, čak i uz aktivirane slojeve napredne sigurnosti.

Popularne špijunske aplikacije za online i izvanmrežno praćenje i hakiranje pametnih telefona uključuju pcTattletale, FlexiSPY, Spyera i XNSPY, sve s vrlo visokim ocjenama. Svaka aplikacija koja komunicira s poslužiteljem u oblaku može biti prekinuta, manipulirana i hakirana na podatke. Ako imate pacemaker, mogao bi se hakirati i možda primiti elektroničke impulse koji utječu na vaš otkucaj srca.

Ako ste primili injekcije genske terapije za COVID-19, cijeli vaš vaskularni sustav ima nanočestice (napravljene od grafenskog oksida) koje lebde okolo kojima se može manipulirati. Baš kao i podaci za hakiranje, ove nanočestice unutar tijela mogu se hakirati i manipulirati s udaljenog poslužitelja putem nanokomunikacija. Tehnologija je već uspostavljena.

Drugim riječima, instaliranje mikročipa u vaše tijelo moglo bi vas koštati života, a ne samo novca u vašem električnom “novčaniku”. Baš kao što velike banke svakodnevno doživljavaju cyber napade (prema JPMorgan Chase Bank), bilo koja softverska aplikacija može se hakirati, a napadači koriste vrlo sofisticirani zlonamjerni softver kako bi zaobišli bilo kakvu “sigurnost” za koju mislite da postoji.

Pomislite samo na “Heartbleed bug” koji je hakerima omogućio da u potpunosti preuzmu računala. Zamislite da idete platiti nešto u dućanu sa svojim ugrađenim “novčanikom” i iznenada doživite manji srčani udar ili moždani udar zbog krvnog ugruška. Kako se to moglo dogoditi ako ste savršeno zdravi? Ako hakeri to mogu učiniti na Gmailu i WebMD-u, mogu to učiniti i na vašem mikročipu ugrađenom u zapešće.

Praćenje i hakiranje su pošli po zlu: nanotehnologija je stvarna i koristi antene za kontrolu mreža unutar tijela

Znanstvenici diljem svijeta sada su osumnjičeni za COVID “cjepiva” koja sadrže nanočestice koje kontroliraju nanouređaji, također poznat kao tehnološki parazitizam. Ovo nije teorija zavjere, budući da se tehnologija već koristi i slikovito je opisana u znanstvenim časopisima. Cjepiva su opisana kao vektori za ovu instalaciju i manipulaciju, kao što je opisano u nedavnom pregledu tehnologije:

“Izričito spominjanje vrste antene i tehnologije intra-tjelesnih nano-mreža, potvrdilo bi da su cjepiva, između ostalog, vektori za ugradnju nanotehnologije, odnosno nanouređaja u ljudsko tijelo.”

Cyber kriminalci mogu hakirati računala, telefone, uređaje, vatrozide, modeme, usmjerivače, nadzorne kamere, radio odašiljače, sustave kontrole klime nuklearnih elektrana i da, ugrađene mikročipove. Pogodite koja je najčešća vrsta hakiranja? Prijevara s platnim karticama. Više od 100 milijuna Amerikanaca već je iskusilo hakiranje njihovih osobnih podataka na prosječno četiri računa po osobi. Budući da potrošači sada toliko kupuju i kupuju putem aplikacija, hakersko oružje je brojnije, lakše ga je doći, jeftinije za kupnju i sofisticiranije nego ikad. Razmislite o tome prije nego što vam se mikročip ugradi pod kožu ili milijarde nanočestica ubrizgane u vaš krvotok.

 

 

Извор: "Логично"

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 03 мај 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.