header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Рогозин: У нуклеарном рату земље НАТО-а ћемо уништити за пола сата, али то не смемо дозволити
Рогозин: У нуклеарном рату земље НАТО-а ћемо уништити за пола сата, али то не смемо дозволити Штампај Е-пошта
понедељак, 09 мај 2022

 Шеф "Роскосмоса" Дмитриј Рогозин је саопштио да ће Русија уништити земље НАТО у нуклеарном рату за пола сата, али је позвао да се то не дозволи.

"У нуклеарном рату земље НАТО-а ћемо уништити за пола сата. Али то не смемо дозволити, јер ће последице размене нуклеарних удара утицати на стање наше Земље. Стога ћемо овог економски и војно моћнијег непријатеља морати да победимо конвенционалним војним средствима. Таква победа је могућа уз пуну солидарност целе земље са војском, уз мобилизацију државне привреде, уз превођење војно-индустријског комплекса и повезаних индустријских сектора Русије на војну основу. И то се мора урадити одмах и брзо. НАТО води рат против нас. Није то објавио, али то ништа не мења. Сада је то свима очигледно. Украјински екстремистиччки батаљони и Оружане снаге Украјине су потрошни материјал, топовско месо за НАТО, они су само оператери, обучени од инструктора НАТО-а који притискају полуге и дугмад НАТО наоружања“, додао је Рогозин.

Он сматра да је специјална војна операција сада далеко превазишла свој првобитни смисао и географију и назвао ју је „ратом за истину и право Русије да постоји као јединствена и независна држава“.

 

 

Извор: "Восток"

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 09 мај 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 34 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.