header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow "Логично": Ово су главни заговорници Covid наратива!
"Логично": Ово су главни заговорници Covid наратива! Штампај Е-пошта
недеља, 15 мај 2022
           Apokaliptična medicinsko-ekstremistička skupina tiranina čiji strastveni sljedbenici sudjeluju u genocidu cijepljenjem

Znanost više nije utemeljena na dokazima kada je u pitanju medicina u Americi, to je nova religija koja se temelji na vjeri. “Vjerujete” u cjepiva? “Vjerujete” da nošenje maski cijeli dan i noć djeluje na sprječavanju širenja COVID-a? Ako ne, bit ćete proganjani, jer ne vjerujete u novu religiju znanosti.

Ako razbijete sustav, vaše “teorije zavjere” će vas baciti na križ (bankrotirane i na silu ubrizgane prionima) ili će vas spaliti na lomači poput vještica (dobit čete smrtonosni Remdesivir i ugušit će vas na smrt putem respiratora u bolnici).

Upoznajte Branch Covidians, apokaliptičnu medicinsko-ekstremističku skupinu znanstvenika, liječnika, pacijenata i propagandista, koji imaju na umu jedan krajnji cilj: prisile ostatak svijeta na “prakticiranje” njihove religije ili će u suprotnom umrijeti.

Branch Covidian Cult uključuje sve koji prave cjepiva, financiraju ih, forsiraju ih i uzimaju. To je religiozni novi svjetski poredak, a njihova lažna znanost i stroj za propagandu istine isprali su mozak preko 4 milijarde vjernika, i to u samo prve dvije godine “članstva”. To je rat sudnjeg dana koji se događa za kontrolu nad vašim zdravljem i psihom, a ako se ne oduprete ili uzvratite, automatski gubite.

Apokaliptički vjerski pokret (kult) Branch Davidians osnovan je 1950-ih, u isto vrijeme kada i lažna religija-znanost zasnovana na cjepivima

 

Sjećate li se “Adventista sedmog dana?” Federalci su spalili 76 od 85 svojih “izdanka” živih, uključujući i neku djecu, onu koju agenti ATF-a nisu mogli nagovoriti, jer nisu izašli iz svoje baze i predali se. To se dogodilo u Wacou u Teksasu, gdje je “Mount Carmel Center” bio dom ogranka Davidijanaca Voditelj? David Koresh, samoproglašeni “Konačni prorok” (ovdje pomislite na Faucija).

Koresh je poučavao svoje sljedbenike o Sedam pečata i da je kraj svijeta “neizbježan”. Ovo je slično kao što CDC trenutno tvrdi da će, ako svi ne dobijemo eksperimentalna cjepiva, cijeli svijet umrijeti od COVIDA-19 (virusa koji ima postotak smrtnosti od 0,01 posto i uglavnom među imuno-kompromitiranim). Cjepiva, još od cjepiva protiv dječje paralize, prouzročila su više štete nego pomoći, to jest, ako ZAISTA pogledate znanost utemeljenu na dokazima, koja stoji iza njih.

Drugim riječima, “znanost” o cjepivima je religija u koju morate vjerovati, bez ikakvih dokaza o učinkovitosti utemeljenih na dokazima. To je medicina koja se temelji na vjeri i “smak svijeta” ovisi o tome da svi dobiju cjepivu protiv gripe koja uzrokuje krvne ugruške i miokarditis.

Branch Covidian Cult ima preko 4,6 milijardi članova diljem svijeta i raste

Većina članova Branch Covidian Culta (oni koji forsiraju i sami uzimaju cjepiva u potpunosti vjeruju da su svi “anti-vakseri” pomahnitali luđaci, heretici, koji ne cijene ljudski život i hodaju okolo UBIJAJUĆI ljude, jer “NE vjeruju” u dobivanje toksičnog gena terapijske injekcije (“cjepiva”) ili nošenje beskorisne maske pune bakterija, svaki sat, svakoga dana, cijele godine. Maska je postala kultna tkanina s potpisom članova, a svi članovi dobivaju upute da ne nositelji maski gledaju prljavo i da ih se proglasi krivima za bogohuljenje i svetogrdna djela, (prijavite ih DHS-u) zbog suprotstavljanja vjerskom uvjerenju da maske pomažu spasiti svijet od crne kuge, odnosno Faucijeve gripe.

Branch Covidian Cult prepun je fanatika cjepiva koji pate od trovanja živom, također zvanog Sindrom Suludog šeširdžije, od svih “timerosala” u cjepivima protiv gripe tijekom godina, a sada i od sindroma šiljaste bjelančevina od nanočestica, cjepiva koja stvaraju ugruške. Jesu li pojačivači otrovni “magični Kool-aid” sljedećeg masakra u Jonestownu? To je genocid cijepljenjem, a vodeći tirani imaju sve posjetitelje “crkve” koji se klanjaju pred oltarom cijepljenja.

Koliko će još članova Ogranak Covidijanca regrutirati za “konačnu opsadu” prije nego što se cijelo krdo “zapali u plamenu?” Čini se da će smak svijeta uskoro doći, ali on zapravo dolazi samo za Branch Covidians, samo što oni toga nisu svjesni.

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 16 мај 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.