header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Никола Коковић: "...Већ се млађи паметнији прави" (видео) Штампај Е-пошта
петак, 03 јун 2022

 Помаже Бог!

Поштована братијо,

одавно желим да вас подстакнем да о овој теми напишете један поучан текст, држећи се учења отаца.

Наиме многи данас малди људи имају много проблема зато што вређају родитеље односно нису успоствили поредак у породици држе се оног из Небеске литургије: ,,већ се млађи паметнији прави".

О овоме нико не прича, посебно новотарско свештенство и монаштво, које по мом искуству ни само није испунило то да се смирилило у својој породици, поштујући и слушајући родитеље, односно испуњавању Првог Божјег закона! Стекли су школе, и добили власт и сад не смирени покушавају да другима наметну своје лудило, а истина је проста и она је увек у предању. Наиме као код брака благослов родитеља је важан и за све друге животне ствари, посебно одлазак у манастир. По мом расуђивању како неко ко се није смирио у својој породици  радом смирењем и поштовањем родитеља, и чекањем Божије одлуке преко њих, може у Манастиру у који оде без тог благослова, и не само без благослова већ повредом родитеља,  ишта добро да уради.

         Због тога мислим да овај видео треба да поставите на сајт да га што више људи чује овог нашег Божијег старца,а не новотарско лудило од ког нико није видео икакав напредак и добро.
 
 
    
 
 
          
Последњи пут ажурирано ( петак, 03 јун 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 33 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.