header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Андреј Сошенко: О практичној „конспирологији“ и чипизацији
Андреј Сошенко: О практичној „конспирологији“ и чипизацији Штампај Е-пошта
четвртак, 09 јун 2022

 О томе сам писао пре две године у чланку „Вакцина Била Гејтса за драге Русе?“ Управо је фармакологијом и вакцинацијом, поред дигитализације, заузет Бил Гејтс, попут Сороша, и Рокфелера, и неких других светских „фигура“. „Не збуњујуте се“, с правом је рекао Никита Михалков у априлу 2020, „ово није вакцина коју смо примили у детињству против малих богиња, дечије парализе, ово је потпуно другачије, а задатак и значење ове вакцинације су потпуно другачији – чиповање“.

У свом новом програму „Бесогон.ТВ. Давос је и даље ту” Н.С. Михалков се присетио каквом је прогону био подвргнут када је почео да размишља о вакцинацији и чиповима у вакцинама. Реч је о забрањеном (скиданом са емитовања) програму од 30. априла 2020. године „Бесогон. ТВ. Ко има државу у џепу?

Данас, у почетном делу програма „Давос и сада тамо“, Михалков каже: „Довољно је да се сетимо колико је нас критика усмерено, како нас само нису оцрнили! Бар се сетите како смо били „поливени“ када смо почели да причамо о Билу Гејтсу, када смо почели да причамо о чиповању…”.

И предлаже да се присетимо ове баханалије, демонстрирајући звучне наслове штампаних медија и либералних веб-сајтова, „проказивања“ и изругивање Владимира Познера, главног уредника и власника Московског комсомолца“ Павла Гусева и псовке извесног  ТВ и радио водитеља Сергеја Минаева.

И шта су вредели ови помпезни лицемерни вапаји глобалиста и либерала свих врста? Уследила је потврда истинитости Михалковљевих мисли (наравно, не само његових) пре две године.

Затим Никита Сергејевич наставља: ​​„Погледајте! Данас се то дешава! на Форуму у Давосу. А цитирају се речи директора фармацеутске корпорације „Фајзер“ Алберта Бурле: „Ово је биолошки чип који се налази у пилули, чим узмете пилулу и она се раствори у стомаку, шаље се сигнал да сте узели пилулу. Замислите ниво контроле, знајући да пацијенти заправо узимају лекове који су им прописани.”

Михалков закључује: „Ово је све веома озбиљно, ово је веома, веома озбиљно.

Желимо да додамо, да Алберт Бурла говори донекле шематски о неким таблетама, о чиповима по којима се може проценити да ли су пацијенти узимали лек или не. Да ли је ово једина сврха ових чипова? Или су дизајнирани да некако и даље утичу на тело или психу "пацијената"? Под „пилулама“ у ширем смислу, с обзиром на контекст теме, могу се разумети и вакцине. На крају крајева, „Фајзер је била једна од главних светских вакцина против коронавируса. Шта би у њој, вакцини, могло бити садржано ако данас директор ове компаније говори о чиповима?

Између осталог. Подсетимо се чудних речи директора Института Гамалеји“ Александра Гинцбурга у октобру 2021. Уз друге, рецимо, „занимљиве“ аргументе, он је потом навео да препарат Спутњик V садржи одређене „маркере“ који омогућавају да се утврди ко је вакцинисан, а ко је само купио потврду о вакцинацији.

Шта су ови "маркери"? Ако постоје такви биолошки "маркери", онда могу бити и други уведени у тело у друге сврхе. Зар не? Или ће на то ауторитативно одговорити, наравно - не?!

У емисији „Давос и сада тамо“ Михалков је одлучио да не помиње Германа Грефа. Али у емисији „Ко има државу у џепу“ 2020. године, Грефове речи су звучале још моћније од цитата Била Гејтса! Нећу се уморити да понављам овај култни цитат Германа Оскаровича: „Чим сви људи схвате основу свог „ја“, буду идентификовани за управљање, биће изузетно тешко манипулисати њима. Људи не пристају да буду изманипулисани када имају знање. У јеврејској култури „Кабала“, која је дала науку о животу, била је тајно учење три хиљаде година, јер су људи (што значи „изабрани“ – А.С.) разумели шта значи скинути вео са очију милиона људи и учинити их самодовољним... Свако масовно управљање подразумева елемент манипулације. Како живети, како управљати таквим друштвом у којем сви имају једнак приступ информацијама, сви имају могућност... да добијају нефризиране информације преко владино обучених аналитичара, политиколога и... медија који су такорећи , независни ...“.

Управо због ових Грефових цитата, у спрези, наравно, са Гејтсом, забранили су емисију „Ко има државу у џепу“ 2020. године. Има питања. А ко је снимао програм, по чијем налогу одозго? Хоће ли се ово решити? Наравно да не.

 „Мрачњаци“, „конспиролози“ и „теоретичари завере“ – све време глобалисти и либерали покушавају да прилепе етикете онима који откривају планове непријатеља људског рода. А против оних који се противе... не, не против вакцинација и проверених вакцина, већ против обавезне и тоталне вакцинације – „ковидиота“ и „антиваксера“. Какве везе има како се зову узбуњивачи, ако завера против целе људске цивилизације заиста постоји. У вези са обавезном вакцинацијом, говорио је у материјалима од пре годину дана: „Изјаве ковидиота” и „Констатација ковидиота”.

Време пролази, а чињенице о којима су говорили „теоретичари завере” потврђују се. Не одмах, већ постепено и корак по корак. Другачије и не може, јер су „модератори” светских процеса подмукли, моћни и сналажљиви.

 „Тежак је то посао, момци! Ово је озбиљан посао. И морате бити слепи или непријатељи да то не видите“, каже Никита Сергејевич у емисији „Давос и сада тамо“, не посебно о принудној вакцинацији и чипизацији, већ уопштено у вези са деструктивним деловањем непријатеља Русије и разумевањем овог од стране јавности. Михалков је поново ухватио светске заверенике за реп.

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 Превод са руског: "Борба за веру"

Извор: "Руска народна линија"

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 09 јун 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.