header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Бајден: У нашој администрацији је више ЛГБТ него у свим другим заједно
Бајден: У нашој администрацији је више ЛГБТ него у свим другим заједно Штампај Е-пошта
петак, 17 јун 2022
         У свом говору посвећеном месецу поноса, председник Сједињених Држава је известио о рекордном броју ЛГБТ особа на свим нивоима власти.

Амерички председник Џозеф Бајден је 15. јуна 2022. године, говорећи на догађају „Месец поноса“ у Белој кући, објавио да је број геј особа у његовој администрацији достигао свој максимум, преноси Fox News.

 „Мислим да имамо више ЛГБТК+ људи од било које администрације, или свих администрација заједно“, рекао је Бајден. Сви нивои америчке владе имају "рекордан број отворених и поносних запослених", рекао је он.

Амерички председник је додао да "улаже напоре да диверзификује своју администрацију" и позвао на снажнију борбу против дискриминације ЛГБТ особа. Бајден се такође обратио ЛГБТ омладини. "Само буди оно што јеси. Ви сте вољени. Чују те. Разумеју те“, уверио је он.

Поред тога, Бајден је критиковао републиканске државе, посебно Флориду и Тексас, због „хомофобичних“ закона, називајући их „усмеренима против породице и наших слобода“. Обећао је да ће их укинути и упутио Одељење за образовање да развије школску политику како би „постигла пуну инклузију ЛГБТК+ ученика“.

Последњи пут ажурирано ( петак, 17 јун 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 27 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.