header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Чудна масовна угинућа стоке у САД. Да ли се ради о саботажи? (видео)
Чудна масовна угинућа стоке у САД. Да ли се ради о саботажи? (видео) Штампај Е-пошта
субота, 18 јун 2022

 Igre gladi

Kako prenose brojni mediji, na tisuće grla stoke uginulo je u jugozapadnom dijelu Kanzasa, a kao uzrok se navode velike vrućine, koje trenutno vladaju ovim dijelom SAD-a.

No, ono što je vrlo čudno i sumnjivo je činjenica da su čitava stada umrla u gotovo isto vrijeme. Da se radilo o ugibanju uslijed ekstremne vrućine, vrlo vjerojatno bi se dogodilo da dio stada ugine, a dio preživi. Ovako se postavlja pitanje radi li se zaista o prirodnom događaju ili možda o sabotaži.

Razmotri li se ovaj događaj u kontekstu 100 dosad dokumentiranih slučajeva podmetanja požara u prehrambenim objektima diljem SAD-a, ne možemo a da se ne zapitamo radi li se o namjernom rušenju prehrambene industrije i lanca opskrbe hranom.

Još prije godinu dana smo upozoravali da je nestašica hrane još jedna umjetno stvorena kriza koju nam pripremaju. Doduše, tada nismo znali točno na koji način će je realizirati. Danas, dok i dalje traje rat u Ukrajini, a u SAD-u se događaju ovakve stvari, stvari postaju puno jasnije…

    

 

Извор: provjeri.hr

Последњи пут ажурирано ( субота, 18 јун 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 19 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.