header image
НАСЛОВНА СТРАНА
И код Ћилерџића је "вика велика и грех је његов грдан"... Штампај Е-пошта
петак, 24 јун 2022

 Помаже Бог браћо наша, стуб и бранитељи Православља. Вјерујте да све које познајем са великом пажњом читају и прате ваш портал. Господ да Вам свима подари снаге, радости и мудрости у вашем раду. Оно чему нас радује да увек истинито и аргументовано преносите вести.

 Нажалост ја нисам пуно упознат са ситуацијом у Њемачкој јер живим у Бечу,  али свакако пратим дешавања у нашој Цркви. Замолио би вас братски да посветите пажњу о дешавањима и страхотама која се дешавају у Бечу и цијелој Аустрији. Колико год да је лоша ситуација у Њемачкој, вјерујте код нас овде је још гора и забрињавајућа. Ћилерџић дефинитивно није здрав човјек.

Ако би изашли у сусрет, група наших вјерника написала би наше виђење и запажање о тешкој ситуацији у нашој Цркви, и да се објави на вашој страници.

Захваљујем унапред.

Ј. Селимир са браћом и сестрама

 

 

Уредништво – одговор браћи и сестрама у Бечу:

Драга браћо и сестре, ревнитељи у Бечу и целој Аустрији,

Само пишите о безакоњима осведоченог рушитеља Српске Цркве и Православља Андреја Ћилерџића, а ми ћемо објавити. Сајт „Борба за веру“ је сајт свесрпске борбе за веру и место где се сведочи наше Свето Православље неизмењено ни за јоту – онако како су нам га сачували и предали наши Свети Оци, и наши свети и честити преци. Ово је место где се чује реч и оне најмање браће Христове, за разлику од патријаршијских медија на којима не само да нема места за малу браћу Христову, већ ни за Истину. 

Љубазна браћо и сестре, благо онима који не ућуте када је вера у опасности, када нам је вера прогоњена, јер - по речима Светог Григорија Богослова - "ћутањем се издаје Бог".

„Чедо Тимотеју..., ја те, дакле, заклињем пред Богом и Господом нашим Исусом Христом, који ће судити живима и мртвима јављањем својим и Царством својим: проповедај реч, настој у време и невреме, изобличи, запрети, утеши, са сваком стрпљивошћу и поуком. Јер ће доћи време када здраве науке неће подносити, него ће по својим жељама окупити себи учитеље да их чешу по ушима; и одвратиће уши од истине, а окренути се бајкама” (2. Тим. 4,1-4).

 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

 

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 27 јун 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 58 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.