header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow КОРОНА arrow Шокантно откриће грчког хирурга: 'COVID-19 вакцине претварају дечије ткиво у желе'
Шокантно откриће грчког хирурга: 'COVID-19 вакцине претварају дечије ткиво у желе' Штампај Е-пошта
среда, 17 август 2022

 Шокантна, али добро документована тврдња шта вакцине Covid-19 изазивају код деце дошла је од дечјег хирурга Василике Сулиманове из болнице Лариса, која је - говорећи публици у Халкису – иступила са неким заиста језивим чињеницама.

Треба напоменути да су ово што она сада говори раније приватно испричали многи лекари, најмање два дечија хирурга, који се плаше да о томе говоре у јавности.

Шокантно сведочење грчког педијатријског хирурга о вакцинама против COVID-19: „Оне претварају дечја ткива у желе“!

Оно што Василики Сулејманова сведочи јасно показује зашто је Данска прошле недеље забранила вакцинацију деце млађе од 18 година, о чему је у Грчкој писало само неколико опозиционих публикација.

Дечји хирург се, између осталог, жали да се број случајева упале слепог црева мистериозно повећао за 300-400 одсто откако је почела вакцинација мале деце, али то није најгоре.

Најгоре од свега је старење ткива дечијег тела, које се за невероватно кратко време мења и претвара у "желе", како је рекла, што и најједноставнију операцију веома отежава.

Василики Сулејманова је рекла:

"Бебе са упалом слепог црева долазе у хитну помоћ, њихов број је повећан за 300-400%. Али оно што ме је шокирало је то што сам случајно открила, уклањајући ткиво да бих дошла до слепог црева. Видела сам тако измењено стање ткива, да сам била заиста шокирана.Имала сам компликације током операције,требао ми је алат који иначе не користимо у педијатријској хирургији. Морали смо да отворимо још један сет алата за одрасле, морали смо да ставимо куке... јер се ткива нису држала заједно. Буквално су се претворила у желе...

Сличну слику запажамо и код одраслих који имају тешке хроничне болести, као и код пацијената са карциномом који су били подвргнути вишеструкој хемотерапији и зрачној терапији. А онда сам видела ову слику код деце.

Истину да вам кажем, јер вакцинације, све до последње, нису моја брига као дечијег хирурга: када сам отворила и видела ову слику, нисам знала да ли је ово дете вакцинисано или не. У почетку ми није ни пало на памет да би то могло да постоји, очекивала сам потпуно другачије нежељене ефекте, очекивала сам тромбозу или нешто друго.

Изјава је одговорна и долази од компетентног лица. Да ли ће тужилац истражити то?

То што су Швеђани укинули вакцинацију против Covid-19 млађој од 18 година никог у Грчкој није дирнуло...

У Европи се већина земаља спрема да пређе на слична решења. Како ће реаговати Грчка?

 

Превод са руског: "Борба за веру"

Извор: https://rua.gr/news/koronavirus/

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( среда, 17 август 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 31 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.