header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow САОПШТЕЊА arrow Уредништво: А да ли ће бити сендвичи и сокићи?
Уредништво: А да ли ће бити сендвичи и сокићи? Штампај Е-пошта
субота, 03 септембар 2022
        Више пута до сада смо писали да новотарци остају без верника. Како би ту чињеницу замаскирали, они користе комунистичко-социјалистичко-демократски односно партијашки метод организованог довожења верника са свих могућих и немогућих страна. Ево најновијег примера, документованог епископским актом и потписом.

 За 18. септембар 2022. године, заказано је устоличење новог епископа шабачког Јеротеја. Знајући да неће бити верника, па да се не би обрукали показујући реалну слику својих – новотарских следбеника, члан Синода и администратор епархије шабачке епископ зворничко-тузлански Фотије упутио је акт (читај: наређење) управама парoхија и манастира да приватним превозом и аутобусима (које ће, наравно, платити народ) довозе вернике да дочекају „Најсветијег Патријарха Порфирија“, како се - улизнички - Фотије изволео изразити.

А ово треба да учине како би „масовношћу и доласком показали јединство, снагу вере, љубав и оданост према својој Цркви и своме новом Архијереју“.

У претходном цитату кључна реч је ОДАНОСТ, јер ако нисте одани новотарцима – по њиховом лажном учењу – онда не волите нити сте одани својој Цркви. Фотије од епархиота шабачких тражи оданост новом епископу, а да истог ни не познају нити се исти показао и доказао у правоверју и правоживљу.

У акту, углавном, све пише, осим да ли су припремљени

ланч пакетићи -

сендвичи и сокићи!

Последњи пут ажурирано ( недеља, 04 септембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 36 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.