header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Оштар коментар сајта "Москва Трећи Рим" на изјаву патријарха Кирила Штампај Е-пошта
субота, 24 септембар 2022

 ПАТРИЈАРХ КИРИЛ: НЕ БОЈТЕ СЕ СМРТИ У РАТУ

Коментар "Москва Трећи Рим":

 Бојте се да умрете од цовида, али не бојте се у рату.

Драга браћо и сестре у Христу! Током избијања коронабесија, лажни патријарх Кирил и његова легија помоћника, да би се додворили властима Кремља и светској антихристовској влади, почели су да застрашују народ смрћу од овог грипа.

Затварао је цркве, забрањивао верске процесије, терао све да носе брњице, забрањивао целивање светиња и икона, својим декретом приморавао да врше страшно богохулство за време Евхаристије кроз дезинфекцију Крви Христове алкохолом, итд.

И сада, опет, да би угодио антихристовим властима, Кирил је почео да позива Русе да се не плаше смрти у рату. Он је током проповеди у Зачатјевском женском манастиру у Москви на дан Рођења Пресвете Богородице изјавио да истински верујући човек, укључујући и војника, не подлеже страху од смрти.

Односно, по Кириловој логици треба да постоји страх од смрти од ковида, али не и од рата. Зато нико нормалан православац никада неће поверовати овом непријатељу и издајнику Христовом.

Драга браћо и сестре! Да, наравно, православац не треба да се плаши смрти ни пред ковидом, ни у рату, ни у свакодневном животу. Али он се мора плашити и на сваки могући начин избегавати комуникацију са таквим отпадницима као што су лажни Кирил и његови истомишљеници и помоћници, ма који чин и статус имали. Не можете имати НИКАКВО општење са њима, а пре свега евхаристијско, да не бисте уништили своју бесмртну душу. Ко има ум, нека разуме!

Последњи пут ажурирано ( субота, 24 септембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.