header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Милијарде не доносе срећу: син Илона Маска се одрекао оца и променио пол Штампај Е-пошта
недеља, 25 септембар 2022

 Син Илона Маска променио је пол. Сада 18-годишњи Ксавије Александар Маск изгледа као девојка. Одрекао се очевог презимена и узео женско име Вивијан Џастин Вилсон. Након што је овај момак имао операцију промене пола. Сада има дугу косу и девојачке груди.

Син Илона Маска се пре неколико месеци изјаснио као трансродна особа и одрекао се оца. „Не желим више да имам било какву везу са својим биолошким оцем“, изјавио је наследник милијардера.

Сада је постало познато да је подвргнут операцији промене пола. Папараци су сликали Вивијан Џастин Вилсон током шопинга у Калифорнији.

Виви је обучена у мајицу заштитне боје, црне тренерке и патике. Изгледа као нормална тинејџерка. Има дугу косу и једва приметне груди.

Подсетимо, Маск је своју прву супругу Џастин Вилсон упознао када је студирао на универзитету. Пар се венчао 2000, а развео 2008. За то време, Маск и Вилсон су имали пет синова.

Последњи пут ажурирано ( недеља, 25 септембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 10 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.