header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Ђорђе Зрнић: Џаба велика војска,када није вођена Богом Штампај Е-пошта
уторак, 27 септембар 2022

 Пратим вас сајт  ове две године најбољи сте у темама о теологији и православној вери, такође откривате јеретике у СПЦ и цињенично дајете информације о њима. Пишем вам што се тиче рата Украјине и Русије. Видим да овде многи глорификују Путина и садашњу Русију.

           Волим ја Русију нашу братску али морамо напоменути да Путин и екипа око њега која влада Русијом није од Бога, него од левака, они су деца комунизма и потомци цароубица.

Знамо да је у Украјини велики неморал, ситуација задњих десет година је као код нас деведесетих. Криминалци и Тајкуни владају проституција цвета, али треба напоменути да и у данасњој Русији цвета исто проституција, криминалци и тајкуни владају, Русија је све само не православна онако како ми очекујемо, муслимани који живе у Русији много више држе до морала и старих вредности него многи православци у Русији. Каква је разлика између Лос  Анђелеcа, Њу Јорка, Београда, Кијева, Петровграда и Москве, само у богатству систем је исти, дискотеке пијанке журке оргијања и те паганске заоставштине које су ханански народи упражњавали се практикују. Нажалост овакав неправославни стил живота се врло лоше однео на руску војску. Као неко ко је  од скоро  машински инжењер са основним студијама, кога занима ратно ваздухопловство и ко је одушевљен руским летелицама, поготово хеликоптерима, био сам разочаран њиховим перформансама и неспособностима руских генерала и пилота, који или су пијани или намерно приносе жртве леваку као што и украјинци раде јер и једни и други гину ненормално. Да им није војски ДНР, ЛНР и Чечена, који јесу побожни, изгубили би рат.

Да ме не нападате да хвалим украјинску војску, њихови најискуснији војници су одавно погинули, акције им воде бивши амерички и енглески војници са огромним искуством, у задњој контраофанзиви украјине, јасно је да су сада у њиховој војсци поптпуно странци. Џаба јака војска, ако њен владар, војне старешине и народ нису Богобојажљиви/Богоугодни људи. Не треба се уздати ни у каквог човека него у Бога. Сетите се када је Бог због праведног цара Езекије и пророка Исајије, посало Ађела Господњег који је побио скоро двестахиљада асирских војника цара Сенахириба који су опколили Јерусалими све је деловало изгубљено. Мислите да у нашем случају Бог не би могао да потопи шесту америчку флоту ако поново заратимо са њима. Ево најјача америчка подморница Охајо са стопедесетипет ракета, само једна експлодира и бум подморница, бум са њом цела ударна група носача авиона. Мислите да Бог не би то могао да уради? Наравни да би, зашто није деведесетидевете? Зато што српски народ је огрезао у блуду и неморал у чијем блату смо и данас и власти и војне старешине  су били обезбожени. Властодржци се бавили окултизмом, огрезли у неморал, а генерали деца комунизма. Прави пример државе коју Бог штити је Иран. Критикујте ме колико хоћете, јер је Иран исламска, ШИИТСКА земља, али они поштују све Божје законе, изоловани су великим делом од паганског света и њихови (а и наши непријатељи, који су нам заједнички) не могу им ништа. Стара цивилизација персијска, никада их Римљани нису победили увек су губили, а не могу  ни данас истински римски наследници Англосаксонци.

Не знам куда иде ово у Украјини, али  није добро ни по једне ни по друге, и једни и други ратују а не воде се Богом.

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 27 септембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 19 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.