header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Милица Драгојевић: О предстојећем попису
Милица Драгојевић: О предстојећем попису Штампај Е-пошта
уторак, 27 септембар 2022

 Драга браћо и сестре из Уредништва,

Пишем вам овом приликом пошто сам ЈАКО ЗАБРИНУТА у вези надолазећег пописа становништва, који има везе са најављеном Социјалном картом тј дигиталним идентитетом. Све је то увод у жиг звери или само што није.

Видим да сте објавили текст Милине Дорић и све је кристално јасно. Ми морамо да пружимо отпор овоме, кокретан, делатан. Зато ти се обраћам да ви са ваше стране објасните овом заблуделом и изгубљеном народу, као и  српски духовницима који нису ништа даље,  о чему се овде ради. Мислим да је ова тема алармантна и акутна и захтева брзо деловање. Ово не разумеју ни свештеници, ни већина монаха, нико ништа не капира.

Подаци из пописа ће ући у регистар Социјалне карте, а она би требала до јануара да се повеже са свим осталим регистрима при министарствима као и Централним регистром. Закон је још увек на нивоу Предлога а његова примена би требала да почне 1.марта 2023.

Упоредо са стартовањем овог закона у Србији почиње са радом канцеларија за Четврту индустријску револуцију Клауса Шваба.

Подсећам да је председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен у говору у септембру 2020. рекла да ће Комисија ускоро предложити сигуран европски е-идентитет. У Кини то већ увелико ради и знамо како функционише тај дигитални логор.

Иначе успут да додам да је 7.септембра 2022 поводом предстојећег Пописа становништва у просторијама Републичког завода за статистику одржан састанак представника Републичког завода за статистику са представницима Амбасаде Велике Британије. Јасно нам је о каквом се лукавству овде ради у вези пописа и да ће наши подаци да оду у иностранство.

Ја мислим да треба позвати народ на Грађанску непослушност. Ако је у Енглеској народ солидаран да не плаћају струју преварантима, зар не бисмо ми народ Светог Саве требали да покажемо непослушност слугама антихристовим који хоће наше кршено име и остале наше податке да унесу у антихристов дигитални систем.

Ми ћемо у кући наредних месец дана држати закључана врата и не примамо пописиваче.  Ако треба да платимо казну, платићемо је али не дозвољавам да моји подаци оду ко зна где, а предпостављам где,  и још ћаволу да ставим потпис на то.

У наставку постављам линк на ову тему од Саше Боројевића и др. Јоване Стојковић као и адвоката Милана Босике:

Saša Borоjević, dr Jovana Stojković -LGBT agenda i početak Trećeg svetskog rataMoramo se spremati! - YouTube

Одлушати од 1 сата и 2. минута.

EVO šta nam SPREMAJU u SEPTEMBRU! A MI se bavimo RATOM u UKRAJINI! - Milan Bosika (CUT) - YouTube

Толико од мене забринуте са молбом и вапајем:

ПОМАЖИТЕ..... нама овцама без пастира.

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 27 септембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 64 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.