header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Медведев је рекао да је циљ „СВО“ да заустави врховног владара пакла
Медведев је рекао да је циљ „СВО“ да заустави врховног владара пакла Штампај Е-пошта
петак, 04 новембар 2022

 Заменик председника Савета безбедности РФ рекао је са ким се, по његовом мишљењу, суочава руска војска у Украјини.

Дмитриј Медведев је објаснио зашто Русија данас ратује у Украјини. У интервјуу за EADaily, заменик шефа Савета безбедности РФ рекао је да Русима „не требају туђе територије“, али „постоји света земља коју никоме нећемо дати“.

 „Ми се боримо против оних који нас мрзе, који забрањују наш језик, наше вредности, па чак и нашу веру, који шире мржњу према историји наше Отаџбине“, тврди Дмитриј Медведев. - Против нас данас је део света који умире. Ово је гомила лудих нацистичких наркомана, људи дрогирани и застрашени од њих, и велики чопор паса који лају из западне одгајивачнице. Са њима је шаролик чопор грокћућих назимица и ускогруди становници пропале Западне империје којима пљувачка тече низ браду од дегенерације. Они немају веру и идеале, осим опсцених навика које су сами измислили и стандарда двоструког мишљења које су уградили, поричући морал који се даје нормалним људима. Стога, уставши против њих, стекли смо свету моћ.

Према речима бившег председника Руске Федерације, „друге земље, силоване од господара таме, чекале су буђење Русије“, и оне имају „способност да све непријатеље пошаљу у геену огњену“, али такав задатак није вредан тога.

 „Ми слушамо речи Створитеља у нашим срцима и повинујемо им се. Ове речи нам дају свети циљ. Циљ је зауставити врховног владара пакла, без обзира које име користи - Сатана, Луцифер или Иблис. Јер његов циљ је смрт. Наш циљ је живот“, објаснио је Медведев циљеве „СВО“.

Шеф Чеченске Републике Рамзан Кадиров рекао је раније да се муслимани у Украјини боре са сатанизмом, штитећи верске вредности.

Последњи пут ажурирано ( петак, 04 новембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 23 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.