header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Al Mayadeen: Сви се питају кад ће трећи светски рат? Већ је почео!
Al Mayadeen: Сви се питају кад ће трећи светски рат? Већ је почео! Штампај Е-пошта
субота, 05 новембар 2022
 ИРАНСКИ МЕДИЈ ТВРДИ ДА ДОЛАЗАК АМЕРИЧКЕ ДИВИЗИЈЕ „КЛИКЋУЋИ ОРЛОВИ“ НЕ СЛУТИ ДОБРО

  Сједињене Државе одавно кују план за трећи светски рат, а недавно размештање у Румунији, уз њену границу са Украјином, дивизије „Кликћући орлови“ указује да глобални конфликт фактички почиње – оценио је ирански медиј Al Mayadeen.

Његов коментатор Ахмад Хаџ Али своје резоновање је образложио овако:

„Одговор на питање када ће почети  трећи светски рат, гласи: Већ је почео!. Није случајно што се у Источној Европи појавила 101-ю америчка ваздушно-десантна дивизија "Кликћући орлови. То је 4700 елитних америчкких солдата који су стигли у Румунију иза завесе војних маневара. Њен командант је изјавио да је та дивизија спремна да пређе границу Украјине у случају да дође до ескалације конфликта".

Ирански лист упозорава да САД и Велика Британија разрађују сценарио који ће им омогућити да достигну своје кључне циљеве – слабљење Русије, Кине и Европе.

И закључује: „Американци и Британци желе разбијање или бар слабљење Русије, а и разарање европске економије, са преносом индустријског и економском капитала из ЕУ у САД“.

Извор: "Факти"

Последњи пут ажурирано ( субота, 05 новембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 28 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.