header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow П. Вучинић: Порфиријева "мисионарка" Венди промовише књигу у Храму Светог Архангела Гаврила
П. Вучинић: Порфиријева "мисионарка" Венди промовише књигу у Храму Светог Архангела Гаврила Штампај Е-пошта
уторак, 08 новембар 2022

  Веровали или не, певачица и бивши фотомодел Весна Вукелић Венди, промовисаће своју “књигу”, “Мистерија црне жене”,.ни мање ни више него у парохијском дому цркве Светог Архангела Гаврила у Хумској улици усред Београда.

 Ова жена јаности је постала позната као “Мис деколтеа Југославије”, а у јавности је као певачица представљана као “Краљица вашара”. Често се хвалила да је била у емотивној вези са ожењеним председником Српске радикалне странке (СРС) Војиславом Шешељем, а поред вулгарних фотографија, у медијским наступима се истицала провокативним изгледом и увредама на рачун јавних личности. Учествовала је у ријалити приграмима “Фарма”, “Двор” и “Парови” где је пажњу привлачила најразноврснијим скандалима.

Према речима Венди, у њеној књизи “Мистерија црне жене” – роману базираном на истини, разоткривају се замке сила таме и дешавања у њиховом судару са Православљем. Међутим, највише пажње изазвао је пасус у коме Венди пише о односу између министра и певачице коју је ословила са “радодајка”.

– Ево, пре неку ноћ видим ону што је сада са овим кловном, министром без портфеља, била у некој емисији. Како се беше зове тај неки шоу? Ааа, да, да, “Стела шоу народ шушка – звезде им одговарају” – изјавила је Венди за један од таблоида алудирајући на поменутог неименованог министра и певачицу коју назива “радодајка”.

Јавност се прилично изненадила када је у медијима објављено да се Венди сусрела са Патријахом српским Порфиријем и поклонила му примерак ове своје “књиге”. Том приликом је Венди изјавила да јој је патријарх Порфирије “дао благослов да мисионари”, на шта нико из црквених кругова није јавно реаговао нити је то демантовао.

   Патријарх српски Порфирије са списатељицом

Да ли је Венди сусрет са патријархом на неки начин искористила или злоупотребила да би организовала промоцију ове “књиге” у парохијском дому цркве светог Архангела Михаила за сада није познато – али је познато да су се појавили плакати који најављују овај шокантан догађај.

Помози, Боже

DIREKTNO

Ево и стихова песме “Казанова” коју изводи списатељица Венди

Ја не могу с једним бити
дузе од два дана, дуже од два дана
па се питам да ли је то
врлина ил’ мана, врлина ил’ мана

Реф.
Сваки пут кад ме виде
крај мене је фаца нова
и због тога сви ме зову
женски Казанова, Казанова

Заводница прве класе
добар глас ме бије, добар глас ме бије
па се питам да ли је то
уреду ил’ није

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 08 новембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 22 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.