header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Монахиње Одеског Архангелско-Михајловског манастира УПЦ дале су крв за рањене украјинске војнике Штампај Е-пошта
петак, 02 децембар 2022

 1. децембра 2022. године монахиње Архангелско-михајловског манастира (Одеса) дале су крв за рањене војнике који се лече у одеским болницама. Ово је на Фејсбуку објавила игуманија манастира игуманија Серафима (Шевчик).

 „Манастир даје крв за лечење рањених војника. Сада смо са вама, наши отачаствени браниоци, исте крви“, написала је мати Серафим.

Игуманија је рекла и да су у Архангелско-Михајловском манастиру смештена интерно расељена лица, међу којима има доста старих и инвалидних лица.

 „Избеглице. Цео наш манастир је сада испуњен њима. Многи су инвалиди. Они који су претрпели екстремни стрес. Ко је једва могао да спасе живот. Дајемо им све што можемо, понекад последње. Дајемо своја срца“, рекла је игуманија Серафима.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( петак, 02 децембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 26 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.