header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Греф и "швабовци" претварају руске школе у електронске логоре
Греф и "швабовци" претварају руске школе у електронске логоре Штампај Е-пошта
понедељак, 05 децембар 2022

 Пре него што су родитељи стигли да одбију нападе трансхуманисте Германа Грефа и његове канцеларије за прикупљање дечје биометрије у пројекту Ладошки, стигла је још једна мина из Сбербанке.

Сада је ова канцеларија, која је „већ дуже време више од банке“, развила „свеобухватно решење за безбедност, удобност и ефикасност образовног процеса“ и своја „писма среће“ шаље гувернерима. А они, заузврат, упрежу министарства и ресоре просвете да директори школа брзо спроводе контролу приступа зградама и куповину школских ужина уз помоћ биометрије, са аутоматским окретницама.

Такође, у био-коморама је уграђен термометријски систем, наводно „у циљу борбе против инфекција“.

 Све ово „добро за људе“ лобира се у позадини разматрања Думе ПФЗ-а о проширењу употребе система за идентификацију лица и прикупљања личних података грађана (ГИС ЕБС) без њихове претходне сагласности. Да ли ће проактивни електронски концентрациони логор од Грефа и његових швапских домаћина ући у живот сваке руске породице зависи од родитеља и школских власти.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Превод са руског: „Борба за веру“

По материјалу са: РИА Катюша

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 05 децембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 15 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.