header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Секретар Савета за националну безбедност и одбрану Украјине прети ударима по Русији
Секретар Савета за националну безбедност и одбрану Украјине прети ударима по Русији Штампај Е-пошта
субота, 10 децембар 2022

 „Нећемо никога питати“

 У Украјини су најавили спремност за удар на територију Русије. Према речима секретара СНБО Незалежне Алексија Данилова, Украјинци су спремни на све.

У Украјини су најавили планове за нападе на руску територију. Ово је изјавио секретар Савета за националну безбедност и одбрану Украјине Алексиј Данилов.

Према његовим речима, у случају удара на Незалежну, Кијев је способан на све.

Данилов је истакао да украјинска страна неће тражити спољно мишљење о овом питању.

 „Нећемо никога питати где да ударимо непријатеља“, рекао је он и додао да би Украјинци могли да нападну руску територију чак до Владивостока.

Раније су се у медијима појавиле информације да су САД дале прећутну дозволу Украјинцима да организују провокације против Русије.

Извор из Пентагона рекао је британском Тајмсу да Сједињене Државе више не захтевају од Украјине да не удара западним оружјем на циљеве у Русији, укључујући и Крим. Према његовим речима, сада се Пентагон мање плаши да би удари Оружаних снага Украјине могли да испровоцирају Русију на оштру ескалацију непријатељстава.

Последњи пут ажурирано ( субота, 10 децембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 20 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.