header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Володин: Америка се претворила у Содом легализацијом истополних бракова Штампај Е-пошта
петак, 16 децембар 2022
           Председник Државне думе поручио је да ће пут који је изабрао Вашингтон довести до дегенерације нације као и до великих проблема у америчком друштву

Председник Државне думе Вјачеслав Володин коментарисао је закон о легализацији истополних бракова на савезном нивоу у Сједињеним Америчким Државама, рекавши да је то сад Содома.

"Бајден је потписао закон о легализацији истополних бракова на савезном нивоу. Сада у Сједињеним Америчким Државама концепт брака као заједнице између мушкарца и жене више не постоји. Обичним породицама неће бити лако у империји Содоме, у коју су се претвориле САД", написао је Володин на свом Телеграм каналу.

Како је навео, сва њихова пропаганда, као и стварање додатних услова, усмерени су на подршку истополним браковима.

"Током протеклих седам година њихов број у САД порастао је за скоро 2,5 пута. Операције промене пола су се повећале за 50 пута у протеклих 10 година. Пут који је изабрао Вашингтон ће недвосмислено довести до великих проблема у америчком друштву као и до дегенерације нације", поручио је руски званичник.

 

Извор: "РТ"

Последњи пут ажурирано ( петак, 16 децембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 31 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.