header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Чудно признање Пентагона: Још немамо доказе да су било какви ванземаљци посећивали Земљу
Чудно признање Пентагона: Још немамо доказе да су било какви ванземаљци посећивали Земљу Штампај Е-пошта
субота, 17 децембар 2022
        Специјална радна група Министарства одбране САД, задужена за истраживање неидентификованих летећих објеката (НЛО), у последње време је примила „неколико стотина нових указивања на такве појаве“, али је Пентагон објавио да још нису пронађени докази да су било какви ванземаљци посећивали Земљу.

Како је објавила америчка новинска агенција Associated Press, у јуну прошле године је Канцеларија директора Националне обавештајне службе реферисала да су у периоду од 2004. до 2021. године забележене 144 потенцијалне НЛО-појаве, од којих је 80 регистровано са више сензора одједном.

„Од тада смо примили много више дојава“ - рекао је Шон Киркпатрик, директор Групе за истраживање аномалија.

Подсекретар за обавештајне послове Роналд Малтри рекао је да „није видео ништа што би сугерисало да је дошло до посете ванземаљаца [Земљи] или пада летелице ванземаљаца на нашу планету.

 „Нисмо нашли ништа што би било основ да претпоставимо да је било који од објеката које смо видели ванземаљског порекла“, рекао је Малтри.

Пентагон је 17. маја 2022-ге указао на 11 случајева у којима су се припадници америчке војске могли суочити са неидентификованим летећим објектима.

Заменик директора обавештајне службе америчке морнарице Скот Бреј указао је да није било случаја директног судара америчких војних летелица или бродова са НЛО-има.

„Није било никаквих судара. Али, било је најмање 11 случајева када се то замало догодило“, рекао је Бреј.

У јуну 2021-ве је Канцеларија директора Националне обавештајне службе Сједињених Држава дистрибуирала некласификовану верзију извештаја Конгресу САД о НЛО.

Навела је да америчке обавештајне службе још нису у стању да детаљно објасне њихову природу.

 

Извор: "Факти"

Последњи пут ажурирано ( субота, 17 децембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 26 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.