header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Путин упутио честитке само председнику Србије и премијеру Мађарске
Путин упутио честитке само председнику Србије и премијеру Мађарске Штампај Е-пошта
петак, 30 децембар 2022
          Москва. 30. децембра. INTERFAX.RU – Председник Руске Федерације Владимир Путин од актуелних европских лидера упутио је честитку за Нову годину само председнику Србије и премијеру Мађарске.

На сајту Кремља објављене су Путинове честитке за Божић и надолазећу Нову годину шефовима страних држава и влада. Истовремено, од европских лидера такве честитке су упућене председнику Србије Александру Вучићу и мађарском премијеру Виктору Орбану.

О томе да ли ће председник Руске Федерације честитати Нову годину, посебно председницима САД и Француске, као и канцелару Немачке, новинари су током разговора са њим питали портпарола Кремља Дмитрија Пескова.

„Не, неће. Ови наши пандани сами не шаљу честитке. Ми сада заправо немамо контакте са њима. А с обзиром на непријатељске акције које они предузимају у континуитету, председник им неће честитати“, рекао је Песков.

Последњи пут ажурирано ( петак, 30 децембар 2022 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 81 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.