header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Новотарски "подвижници" - "Лепи Јова" фарба косу, Гргур бије ботокс... Штампај Е-пошта
четвртак, 05 јануар 2023

 ИЗБОТОКСИРАНИ владика Григорије дели савете о животу:

На насловној стани НИН-а истакнута је изјава владика Григорија која гласи "Свако од нас мора победити зло у себи"

          Епископ диселдорфски владика Григорије је за недељник НИН одлучио да дели савете о животу, а како је већ познато, он сам је заборавио на многе хришћанске вредности те се, како се незванично сазнаје, подвргавао естетским захватима.

Наиме, на насловној стани НИН-а истакнута је изјава владика Григорија која гласи “Свако од нас мора победити зло у себи”.

Владика Григорије је очигледно у својеврсној “кризи средњих година”, а лицемерно је да такав неко дели мудрости о животу.

Подсетимо, за владику Григорија је још 2019. године верски аналитичар Жељко Ињац рекао како се одавно прича да иде на ботокс.

– За Григорија се одавно прича да иде на ботокс да би задржао младалачки изглед лица, као и на друге силне третмане, а то ме уопште не изненађује ако знамо колико је нарцисоидан, просто воли да је леп као Џорџ Клуни. Са Добријевићем је исти случај, и он воли да лепо изгледа – рекао је верски аналитичар Жељко Ињац.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Извор: "Објектив"

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 05 јануар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.