header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Антируска емиграција у Београду организује концерт украјинског „Томпсона“!?
Антируска емиграција у Београду организује концерт украјинског „Томпсона“!? Штампај Е-пошта
понедељак, 16 јануар 2023

 Ових дана најављен је наступ музичке „звијезде“ Украјине у Београду. У међувремену се појавила информација да је „концерт“ премештен у Дом Омладине. Такође, појавила се и информација да концерт ове „музичке звијезде“ организује руска емиграција.. Дакле антируска русофобна емиграција организује концерт Сергеја Михалокова у Београду.

Лидеру рок бенда Сергеју Михалоку је већ дуже вријеме забрањено да одржава своје концерте у руским градовима због његове јавне подршке украјинским нацистима. Својој идеји у ширењу нацистичке мисли одлучио је да да ,,нову боју” и да настави да промовише своје идеје под музичким брендом ,,Бруто”.

Према ријечима лидера групе, ново име означава да су постали „бруталнији“. На све то, истиче и да се “отарасио” свих чланова „Лаписа“, који је био његов претходни бенд, који нису дијелили „идеолошке“ ставове као он и који нису подржавали Украјину.

Сергеј Михалок не крије свој агресивни правац рада и дјеловања своје групе. Такође, “украјинска звијезда” је отворено говорила о жељи да утиче на психу младих уз помоћ музике и да их инспирише да почну да вјерују у све оно у шта вјерује он.

Рад и дјеловање Групе „Љапис Трубетскои“

Група је забрањена у Белорусији 2011. године због хулиганских концерата и агитације младих против постојеће власти и против хришћанства.

Почетком 2014. године, након догађаја незаконитог преузимања власти у Украјини, Сергеј Михалок је на концертима у Кијеву активно говорио и подстицао младе људе да се такође супротставе постојећој власти, те их позивао на разне деструктивне активности, које су прије свега усмјерене на агресију,. Истовремено, ,,умјетник” је својим понашањем опонашао неку врсту народног бунта, протеста младих, противљења било каквим моралним нормама, позивајући масу на физичко насиље.

 

Извор: in4s.net/

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 16 јануар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.