header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Две статуе у Њујорку – ода абортусу
Две статуе у Њујорку – ода абортусу Штампај Е-пошта
среда, 01 фебруар 2023

 Уметница признаје да је статуа ода абортусу и судији Врховног суда која је била ватрени заговорник абортуса.

Две гротескне статуе изложене су у Њујорку 25. јануара, једна на крову Апелационог одељења Врховног суда САД, а друга у оближњем парку Медисон Сквер.

Статуе приказују оскудно одевену жену са увијеним роговима на глави. Демонска природа ових статуа је јасна, пошто је вајарка Шахзија Сикандер јавно изјавила да ове статуе подржавају „права“ на абортус и да су ода бившој судији Врховног суда Рут Бејдер Гинсберг, која је била ватрени заговорник ових тзв. права.

Чак и да ове статуе нису тако отворено демонске, свакако су симбол сатанске власти над овим светом кроз непрекидно убијање нерођене деце. То што и изгледају демонски само додатно потврђује да зло заиста активно делује у данашњем свету.

Многи конзервативни и пролајф лидери, згрожени овим дрским прихватањем зла, изразили су забринутост на друштвеним медијима.

Извор: ifamnews.com/sr

Последњи пут ажурирано ( среда, 01 фебруар 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 36 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.