header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow САОПШТЕЊА arrow Уредништво: „Борба за веру“ и Недеља Православља: петнаест година се нисмо предали (9)
Уредништво: „Борба за веру“ и Недеља Православља: петнаест година се нисмо предали (9) Штампај Е-пошта
среда, 15 март 2023
   НАПАДИ НА НАШ САЈТ – СВЕДОЧЕЊЕ ДА СМО НА ПРАВОМ ПУТУ

По чему се види да је ли неко или нешто исправно? По нападима непријатеља. Прошле године су у Русији убили ћерку Александра Дугина, Дарју, а недавно су покушали атентат на Константина Малофејева, који је Федерална служба безбедности Русије спречила. Дугин није никакав генерал, ни министар одбране – он је идеолог нове, православне Русије, која треба да буде алтернатива Антихристу. Малофејев је православни пословни човек, који држи ТВ кућу „Царград“ је такође идеолог православне Русије. Милер, који је на челу Гаспрома, им не смета – он је, макар духом, њихов, али ови други су носиоци новог духа – зато им сметају.

И ми сметамо. Не дајемо себи значај који немамо, али сметамо.

Тако је било и са нашим сајтом, који је екуменцима и другим издајницима сметао више од било чега другог. Један од кључних разлога је што смо независни извор информисања, и што смо имали и имамо „инсајдере“ на правом месту. Чим екуменци почну да глуме нешто, рецимо да се, наводно, свађају, наши инсајдери нам пошаљу праве информације, и њихове игре падну у воду.

Треба се сетити колико смо година пратили покушаје разбијача СПЦ да наметну нови црквени устав.

http://borbazaveru.info/c

Разобличавали смо њихову стратегију и тактику, а онда нам је инсајдер послао текст предлога новог Устава СПЦ, након чега су се стручни људи упознали и кренули са жестоким критикама – Коста Чавошки

https://srbin.info/pocetna/aktuelno/kosta-cavoski-

и Миодраг Петровић

https://xn--80aaaahbp6awwhfaeihkk0i

су написали текстове који су помогли патријарха Иринеја да повуче предлог тог штетног документа.

Због свега тога, „Борба за веру“ је трн у оку онима који нашу веру посматрају злим погледом издајника.

Немамо намеру да себи дајемо значај (нисмо Дугин и Малофеје )  који немамо, али је чињеница да су нас екуменисти и новотарски уништитељи богослужења увек мрзели, и хтели да нас уклоне. Стално су нас називали „расколничким сајтом“, иако ми никад нисмо подржали ниједан раскол у СПЦ. Трудили су се да нас разбуцају само да људи не би сазнали истину.

https://eparhija-prizren.com/sr

Погледајте где је објављен текст на следећем линку, па ће вам бити јасно "одакле ветар дува":

https://eparhijabacka.info/arhiva

Кад им није било довољно да нас нападају речима, кренули су да користе хакерске нападе, и то жестоке. Да нисмо имали добре везе са нашом браћом из Русије, давно би нас срушили и угасили. Ево само два линка, мада је напада било безброј, и - буквално - трају даноноћно.

http://borbazaveru.info/

http://borbazaveru.info/c

Ипак, Бог нас није оставио, и опстали смо.

Читаоци треба да знају – овај сајт је последњи извор правих информација о вери и истини у Србији. Зато кад вас замолимо да помогнете, ми то не чинимо да бисмо паразитирали на ваш рачун, него да бисте имали где да сазнате Истину Православља (и истину уопште), како би остали на путу наших светих и честитих предака.

Трудићемо се, с Божјом помоћи, да наставимо у том правцу, а ви се молите Господу да нас не остави на путу на коме смо. 

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( субота, 18 март 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 28 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.