header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Војислав Секерез: Овако тренутно стоје ствари Штампај Е-пошта
четвртак, 16 март 2023
        Овако тренутно стоје ствари. Колапс две америчке банке и преливање негативних ефеката на вредност акција банака у Америци и Европи прети колапсом међународног финансијског система. И раније су банке пропадале, али ово што се десило преко викенда, и то баш у овом моменту, није ни мало случајно.

"На чекању" су и друге финансијске институције, као што је Свис кредит конгломерат и још неки "кандидати". Неограничено штампање новца, пре и током пландемије, како би се оживела привреда и куповна моћ становништва има своју цену у виду надуваног вештачког балона који је пред пуцањем. Он је још више надуван након режираног скока цена намирница и енергената збор режираног рата у Малорусији. И то баш у моменту када се увелико спремају дигиталне валуте централних банака (CBDC) и повлачење папирног новца.

Сви већ годинама причамо о великом ресету, али ево момента када он највероватније наступа пред нашим очима. Тоталне контроле и жигосања нема без удара на новчаник и стомак људи. То веома добро знају они који све ово планирају и спроводе. Тиме се укуцавају последњи ексери у ковчег, којим се сахрањује слобода људи, а широм отварају врата доласку непомјаника на светски трон.

И још једна битна ствар - није случајно што се све то дешава упоредо са упадом јеретика у Кијево-Печерску лавру, јер ако је потпуно оскрнаве протеривањем преосталих монаха, по Божијем допуштењу биће и рат и глад и покушај потпуног дигиталног поробљавања. Тако су неки Свети Оци предвиђали.

 Иначе, данас се прославља чудотворна икона Пресвете Богородице Державнаја, која је пројављена након убиства Светих царских мученика у Русији. Њоме нам Пресвета поручује да је царска круна у њеним рукама и да ће је, уколико Богу буде угодно, на крају времена вратити на главу последњег православног земаљског цара пре доласка Цара над царевима.

Нека се нико не вара, све што је написано међусобно је тесно повезано.

Стражите...

Војислав Секерез

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 16 март 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 34 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.