header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Александар Ходаковски: Монаси напуштају Кијево-Печерску лавру Штампај Е-пошта
субота, 18 март 2023

 Монаси УПЦ напуштају Кијево-Печерску лавру – превласт непријатеља је толико надмоћна да јој се нико неће одупрети. Не „рагули“, не Западна Украјина, чији део свој улазак у Украјину углавном сматра неспоразумом, већ је Кијев тај канцерогени тумор који шири метастазе на све стране. Тамо је нацртано све, чије је постојање супротно људском роду.

Наш подвижник отац Зосима, који је још крајем деведесетих видео све што се сада дешава, а чији гроб данас редовно бомбардују непријатељске гранате, за живота је рекао: биће оскрнављен и више се неће моћи молити код моштију. Како год да се молим да се Господ смилује, не видим ништа добро, само страшну духовну црну рупу на месту Кијева...“

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Превод "Борбе за веру" са "Телеграм" канала:

https://t.me/aleksandr_skif/2624

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 18 март 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 11 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.