header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Надбискуп Вигано позвао на свргавање глобалиста Сороша, Шваба и Гејтса Штампај Е-пошта
среда, 22 март 2023

 Надбискуп Карло Марија Вигано рекао је да јавност треба да свргне глобалисте Џорџа Сороша, Клауса Шваба и Била Гејтса зато што су „чисто зло“ који раде у име сатане на успостављању „Новог светског поретка“ на Земљи.

Говорећи на конгресу Међународног покрета русофила, Вигано је рекао:

 „...Нови светски поредак је паклени пројекат, како је исправно приметио Владимир Путин у недавном говору, у којем мржња према хришћанској цивилизацији жели да створи друштво робова подређено елити Давоса.

Дистопијско друштво, без прошлости и без будућности, без вере и без идеала, без културе и без уметности, без очева и мајки, без породице и духовности, без поштовања према старијима и наде за нашу децу.

...Ова елита види Русију као непријатеља којег треба збацити. Русија несумњиво делује као последњи бастион цивилизације против варварства и окупља око себе све оне народе који не намеравају да се потчине колонизацији НАТО-а, УН, СЗО, Светске банке, Међународног монетарног фонда.

Последњу фарсу пандемије пратиле су нове ванредне ситуације, укључујући и украјинску кризу, намерно изазване да се униште друштвено и економско ткиво нација, уништавање светске популације.

Теоретичари овог пуча имају имена и лица, почев од Џорџа Сороша, Клауса Шваба и Била Гејтса. Они који данас Русију проглашавају непријатељем, Европљане, Американце, Аустралијанце и Канађане сматрају непријатељима и према њима се према њима односе, прогоне их и упропаштавају. Али док емисари СЕФ-а у западним владама могу да доносе законе против добра својих грађана и држе светске лидере у својим рукама, промена режима која је била успешна на другим местима застала је на руским границама.

...Нама је потребан антиглобалистички савез који ће грађанима вратити моћ одузету од њих, а народима – суверенитет који је нарушен и уступљен лобију у Давосу.”

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( среда, 22 март 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 18 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.