header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Дугин прорачунао даљу судбину Трампа: Све иде у најнегативнији исход
Дугин прорачунао даљу судбину Трампа: Све иде у најнегативнији исход Штампај Е-пошта
среда, 05 април 2023

 Даљу судбину Доналда Трампа прорачунао је Александар Дугин. Према његовом мишљењу, све иде на најнегативнији исход: „Имамо посла са правом либералном диктатуром.

Кривични поступак против 45. председника Сједињених Америчких Држава Доналда Трампа, његово хапшење, које је трајало око 40 минута, изазива збуњеност и огорчење у америчком друштву, и то не само међу присталицама бившег лидера земље.

Па тако, према социолошким студијама, већина становника Сједињених Држава уверена је да је прогон бившег власника Беле куће покренут искључиво из политичких разлога, приметио је водитељ Прве руске Никита Комаров у специјалном издању на каналу Царград.

На овој позадини Трампов рејтинг расте, а поставља се питање да ли су демократе погрешиле када су одлучиле да покрену кампању против бившег председника. На крају крајева, својим рукама могу дати конкуренту још већу популарност и побољшати његову позицију у предстојећој изборној трци.

Ситуацију у етеру „Првог руског“ разјаснио је директор Института Царград, филозоф, јавни и политички делатник Александар Дугин. Према његовом мишљењу, Трампови непријатељи разумеју шта раде.

Експерт сматра да су провокатори спремни да иду до краја и униште главног унутрашњег непријатеља не само политички, већ и физички:

Мислим да Трампу једноставно неће бити дозвољено да учествује на изборима, биће после неког времена ухапшен, исцрпљен и можда убијен. У будућности, иста прича може да чека и гувернера Флориде Рона ДеСантиса и друге кандидате Републиканске странке. Имамо посла са правом либералном диктатуром глобалистичких елита којима није стало до мишљења већине Американаца.

Последњи пут ажурирано ( среда, 05 април 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 20 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.