header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Милан Старчевић: Да ли је папина болест последица Фајзер вакцине? Штампај Е-пошта
четвртак, 06 април 2023

 Папа Франциско хоспитализован је 29. марта, након што је према званичној верзији догађаја имао потешкоћа са дисањем. Служба за штампу Свете столице издала је саопштење да ће папа ради неких раније заказаних прегледа боравити у болници Гемели. Затим стижу контрадикторне вести. Није реч о планираним проверама. Не, Бергољо се осећао болесно у среду ујутру, после опште аудијенције. „Из болнице се сазнаје да је папа, који је стигао касно ујутру колима хитне помоћи, имао проблема са срцем и респираторним тегобама и да је одведен на кардиолошко одељење ради провере“, пише Коријере дела сера“.

Италијански портал „Ilsole24ore“, подсећа да је иста респираторна инфекција пре педесет година можда довела до тога да је папи знатно оштећено десно плућно крило, а можда чак и ишијас, који га спречава да клечи.

Затим се огласила Ватиканска прес служба: „Протеклих дана папа Франциско се жалио на неке потешкоће са дисањем и данас поподне је отишао у поликлинику Гемели да обави неке медицинске прегледе. Исход истог показао је респираторну инфекцију (искључујући инфекцију Ковид-19) која ће захтевати неколико дана одговарајуће болничке медицинске терапије. Папа је дирнут бројним примљеним порукама и изражава захвалност на блискости и молитвама.

Неколико часова касније италијанска веб страница „Дагоспиа“,  позната по својим истраживачким извештајима, из својих извора унутар зидина Ватикана, тврди да је папа имао срчани удар. То се може уочити и по неочекиваном одговору папе медијима док је у суботу 1. априла излазио из болнице. „Шта сте осећали након опште аудијенције“, упитао је један од новинара који су били стационирани испред болнице Гемели, а одговор је био: „Не знам. Болео ме стомак и осећао сам се болесно.”

Италијански медији брзо су проширили вест портала „Дагоспиа“, а 1. априла је католичка непрофитна веб страница „Реноватио 21“ , која се бори против абортуса, објаснила зашто Ватикан лаже о правом разлогу папине изненадне болести. Како пише аутор чланка Роберт дал Боско, Бергољова болест је последица Фајзер вакцине, коју је присилно узео цео Ватикан. Папа Франциско састао се два пута 2021. године приватно са Албертом Бурлом, главним извршним директором компаније Фајзер. Ватикан је особљу од почетка 2021. обезбедио Фајзер вакцину за Ковид уз казну губитка посла ако је одбију. Ватиканска политика захтевала је до јуна 2022. године сви чланови особља и посетиоци покажу доказ о вакцинацији, 

„Реноватио 21“ разговарао је 10. октобра 2021. године са швајцарским чуваром гарде римског понтифика. Његово име је Пјер-Андреа Удресија. Он  је одбио вакцину и због тога је морао да оде са положаја. Командир у његовој канцеларији му је разочаран и ојађен објаснио да је дефинитиван став,  да невакцинисани чувари не могу више бити припадници гарде. Обавестио га је да одлука није дошла само од Државног секретаријата, већ и од власти Ватикана.

Папа који је Ватикан учинио највакцинисанијим местом на свету, деловао као највећи промотер вакцина, који је пре две године наредио да папство организује први лет у историји само са вакцинама, када је питао новинаре, који желе да га прате у његовој посети Ираку, да ли имају доказ о вакцинацији. То се наставља и данас, и то са прилично гротескним акцентима. Тако је, наиме, потпуна вакцинација тражена и од оних који би га пре неколико месеци пратили у Африку.

Приредио: Милан Старчевић

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 06 април 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.