header image
Народ из Линца, Горња Аустрија Штампај Е-пошта
субота, 29 април 2023

 За васкршње празнике добили смо обавјештење да патријарх Порфирије (10. Јуна 2023.) долази да освети спомен капелу у Маутхаузену код Линца.


Треба поштовати мученике из нашег српскога рода. Овде то није у питању. Овде је по сриједи бизнис веома вјештих и похлепних организатора.

Спомен капела о  којој је ријеч је тридесет метара квадратних. Гради се дуже од шест година. Вјешти менаџери знају радњу, што се дуже ради више се заради.

По реалним и познатим  информацијама, само уплатиоци већих сума новца уплатили су преко шесто хијлада евра. Плац је добијен бесплатно, јер се налази у спомен подручју. Дозволе за градњу су издате бесплатно.


Вјешти организатори имају намјеру да ни кривог  ни дужног патријарха Порфирија увуку у њихову причу. Патријарх његовим  доласком и освећењем  капеле треба вјештим организаторима да да покриће за њихове мутње радње.

Организатори овог спектакла позивају српски народ да учествује у овоме, и да наравно  организаторе  велича и слави, јер то им је и најбитније.

Вјешто, нема даље.

Вук сит и ошишане овце на броју. Браво организатори на челу са владиком Андрејем Ћилерџићем.

 

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 29 април 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 58 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.