header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Краљ Чарлс, као бајаги "склон Православљу", се хвали да је директан Мухамедов потомак Штампај Е-пошта
четвртак, 04 мај 2023

  Према наводима мејнстрим медија, краљ Чарлс је Британац, а на његовом крунисању у Вестминстерској опатији следеће недеље, Чарлс ће бити слављен као 40. владајући монарх крунисан где се сви британски монарси крунишу од 1066.

Како преноси Би-Би-Си, крунисање је симболична церемонија која комбинује верску службу и славље са обичајима старим 1000 година.

Што је интересантно, јер је једна од првих најава краља Чарлса након што је постао краљ била да се заветује да ćе укинути Енглеску цркву.

Ко је заправо Чарлс?

Милијарде људи широм света ćе гледати окултну церемонију крунисања краља Чарлса за краља Енглеске. Исти Чарлс који је најавио Велико ресетовање пре неколико година, има блиске везе са озлоглашеним педофилима и поносно тврди да потиче од Дракуле.

“Пре него што нас замоле да се поклонимо пред новим краљем, има смисла запитати се ко је тај човек у ствари”.

Краљ Чарлс је директан потомак пророка Мухамеда, оснивача ислама, према ББЦ Неwс емитовању и Бурке’с Пеераге, генеалошком водичу за краљевско порекло.

Харолд Брукс-Бејкер из Бурковог племена открио је да британска краљевска породица директно потиче од Мухамеда преко арапских краљева Севиље, који су владали исламским калифатом у Шпанији након Мухамедове смрти.

Након пажљивог праćења порекла краља Чарлса, утврђено је да је британски монарх 43. праунук пророка Мухамеда.

И веома је поносан на ову чињеницу.

Али постаје још горе. Чарлс је пуноправни члан Светског економског форума и заједно са Клаусом Швабом ради на искорењивању хришćанства и промовисању најгорих порока човечанства као врлина. Разоткриćемо таму која је освојила Бакингемску палату и шта она значи за човечанство.

Према Чарлсу, глобалистичка елита треба да покрене „огромну кампању у војном стилу“ како би увела агенду Светског економског форума.

Ово не треба да чуди јер је Чарлс директан потомак Дракуле који цео живот ради на имплементацији глобалистичке агенде. Према НПР-у, принц Чарлс је током интервјуа 2011. рекао: „Трансилванија је у мојој крви. Родослов показује да ја потичем од Влада Дракуле, видите”.

У случају да вам је потребно брзо освежавање историје: Током 1400-их, Влад ИИИ – познатији као Влад Набијач или Влад Дракула – био је принц Влашке (данашња Румунија). Према НБЦ-ју, његов отац је усвојио презиме Дракул (што значи змај), што је значило да је Владово презиме постало Дракула (змајев син). По свему судеćи, био је ИЗУЗЕТНО насилан владар.

Британија и Комонвелт сада имају суверена који потиче од тиранина који је умочио свој хлеб у крв својих жртава набијених на колац.

Тако да можда није изненађујуćе да је Чарлс близак пријатељ са Клаусом Швабом, који би чак могао бити и добро друштво које је Чарлс навикао да има.

Принц Чарлс је био најбољи пријатељ са најозлоглашенијим британским педофилом Џимијем Севилом, редовно га је гостио на краљевским имањима и користио га као човека који даје добре савете. Чарлс је чак замолио Севила, који је током деценија силовао стотине деце, да напише водич за бонтон који ćе пратити чланови краљевске породице, укључујуćи краљицу.

Сада када је Севил мртав, а Чарлсов брат Ендру више не може да се дружи са Џефријем Епштајном, Чарлс проводи време са младим глобалним лидерима у ходницима Светског економског форума.

2022. је година промена, са светским лидерима широм света који су уклоњени или суочени са убиством, а чак и папа наговештава да ćе да се повуче, док је наредио да се сав новац врати у Ватиканску банку.

Светски лидери који су још увек на функцијама су под контролом Светског економског форума. Њиховом броју се може додати и принц Чарлс. Могу се видети на много места како приказују окултни симбол пирамиде.

Овај знак је контролни симбол Централне банке. То је исто као и пирамида на полеђини новчанице од једног долара. Ево тог истог симбола сада, у седишту пореске управе у Мериленду:

Ово је универзални симбол – који се појављује широм света – и означава религију која верује и обожава бога, али не БОГА. Ево га поново, део израелског Врховног суда:


Разлог зашто ти светски лидери стално показују тај знак и разлог зашто се он тако често појављује широм света је тај што све владе контролише њихова Централна банка. Све централне банке контролише БИС – Централна банка централних банака – која отвара пут ЦБДЦ-у да пороби свет дозвољавајуćи БИС-у да одреди – у реалном времену – како, када, и на шта можете потрошити њихов новац.

Сада се приближавамо врху пирамиде. Ко контролише БИС?

Многи људи кажу да су то Ротшилди. Мејер Амшел Ротшилд, патријарх озлоглашеног банкарског клана и оснивач међународних финансија, чувено је рекао „Дозволите ми да издајем и контролишем новац једне нације, и није ме брига ко доноси њене законе“.

И изгледа да потомци Мајера Амшела Ротшилда уживају у тој моćи.

Ко може да упери прст принцу у груди? Евелин де Ротшилд, директни потомак Мајера Амшела Ротшилда, ето ко.

Централне банке својим штампаним имагинарним новцем контролишу умове људи, а тиме и свих нација. Ово је тачно од њиховог почетка и њихов је разлог постојања. Љубав према новцу је заиста корен сваког зла.

Али постаје горе. Они на врху пирамиде не могу ништа да препусте случају, па се уместо да се ослањају само на новац да корумпирају и контролишу политичаре, лидере, музичаре, стручњаке и било кога са великом публиком (а тиме и широким дометом), покреćу се ужасне методе контроле како би се ти утицајни људи ставили под контролу.

Сваки светски лидер – и веćина забављача и емитера вести – су компромитовани на овај начин, што значи да СВИ извршавају налоге својих господара на врху те пирамиде. Ово надметање је једнако корумпирању свих умова, сексуализацији деце, трансхуманизму, депопулацији и глобалној тиранији и ропству за преживеле.

Сви су у томе.

Ако одбију да прате наратив, попут Такера Карлсона и његовог извештавања о пучу у дубокој држави у срцу Капитола, они губе посао и бивају стављени на црну листу – или још горе.

Елита је уćуткала бројне познате личности које су биле довољно храбре да проговоре о мраку у срцу индустрије забаве.

Због тога сви певају исте песме и спроводе исту деструктивну политику. Они желе да изазову кризу менталног здравља заједно са ратом, глађу, кугом и смрćу.

Сваки циклус вести доноси више потврде ове поенте. Недавна криза у Судану открила је да Бил Гејтс, Ентони Фаучи и елите спроводе опасне експерименте са новим патогенима у биолабораторијама у тој земљи.

Мејнстрим медији тренутно покушавају да нас убеде да је то нормално.

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

          Извор: "Нулта Тачка"  / ThePeoplesVoice

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 04 мај 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 27 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.