header image
НАСЛОВНА СТРАНА
"РИА Каћуша": Издаја у Русији какве није било још од Јељцина Штампај Е-пошта
петак, 05 мај 2023

 Уместо одговора на напад на Кремљ, Москва разговара с Кијевом о житном споразуму

 После напада на Кремљ, масовног напада беспилотних летелица на бројне регионе, свакодневних терористичких напада и уочи офанзиве Оружаних снага Украјине, земља чека оштру реакцију власти.

Али уместо тога добија ... преговоре о продужењу житног посла, од којег је наша земља за шест месеци добила рупу од крофне, и самит са кијевским терористима о дозволи за покретање цевовода за амонијак до Одесе.

Исти пројекат за који је јесенас лобирао олигарх Мазепин и који прети да буде катастрофа за хиљаде људи ако буде поткопан.

Рећи да је таква „реакција“ на напад на Кремљ и наше градове, на убијање цивила и страшне битке у Бахмуту по интензитету и губицима шок, да не кажем ништа.

Овакве послове на крви и отвореном понижењу земља није видела још од времена Јељцина.

И после тога се Путин ипак спрема за изборе 2024?

Превод и приређивање: "Борба за веру"

 

Да ли вам се допао овај прилог? „Борба за веру“ је непрофитни православни медијски ресурс који мисионари Истину Православља и нуди бесплатну информативну услугу, која постоји само захваљујући донацијама својих читалаца.
Хвала вам на подршци и од Бога вам изобиље Његових дарова! 

Последњи пут ажурирано ( петак, 05 мај 2023 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 38 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.