header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Ахмадинеџад: Америка спречава долазак "Скривеног пророка" Штампај Е-пошта
субота, 12 децембар 2009

ИРАНСКИ ПРЕДСЕДНИК ЈЕ ОПТУЖИО АМЕРИКУ ЗА СПРЕЧАВАЊЕ  ДОЛАСКА 12-ОГ „СКРИВЕНОГ ИМАМА“

 

Техеран. Према информацији  коју преноси ТВ-е „Дубаи“, ирански председник Махмуд Ахмадинеџад оптужио је Америку за чињеницу да она намерно блокира долазак Дванаестог имама Махдија, извештава "MIGnews.com".

 

Долазак Махдија, по шиитској верзији ислама, мора да очисти земљу од свих врста порока уз помоћ крвавих ратова. Шиити верују, да ће Иса (под тим именом се Исус Христос појављује код Сунита) сићи на Земљу мало источније од Дамаска и придружити се борби Махдија, како би се нанео коначан пораз Антихристу, или „лажном пророку“.

 

Такав след догађаја Американци узалуд покушавају да спрече, мишљење је иранског председника.

 

Ахмадинеџад каже: „Ми имамо документоване доказе(!) да они верују у то, да ће се силазак Пророка десити овде, и да ће њиме бити искорењене све неправде на Земљи. Управо зато су они  и сачинили планове спречавања појаве  „Скривеног Пророка.“ Они знају да ће иранска нација подржати његову владавину“.

 

Управо та жеља тобож стоји иза различитих завера против Ирана, како од стране „западних, тако и источних држава“. Ахмадинеџад каже: „Они су испланирали уништење Ирана. И зато су сви аналитичари уверени да ће прави победник конфликта на Блиском истоку бити Иран.“

 

Ахмадинеџад предвиђа коначан пораз злочинаца. „Они се ваљају у Афганистану као животиње у блату, и уместо да отуда повуку војску, они је тамо још шаљу. Узалуд. Чак ако би рат трајао још 50 година, победу неће видети - то су историјске лекције. Они знају да им је Иран неопходан, али њихова ароганција и охолост им не дозвољавају да се помире с реалношћу“

 

 http://www.sedmitza.ru/news/889348.html

 

Превод са руског: „Борба за веру“

Последњи пут ажурирано ( субота, 12 децембар 2009 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 36 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.