header image
НАСЛОВНА СТРАНА
О. Александар Шумски: Свеопшта офанзива содомије Штампај Е-пошта
четвртак, 24 јун 2010

Свештеник Александар Шумски

 СВЕОПШТА ОФАНЗИВА СОДОМИЈЕ

Свештеник Александар Шумски је убеђен да је јавна расправа о „правима содомиста“ већи злочин него расправа о „правима“ људождера...

Содом је кренуо у отворену офанзиву. Све више чињеница потврђује ту страшну реалност. Од хришћанске цивилизације скоро ништа не остаје. Она се скраћује слично шагренској кожи. Оно што се недавно десило у Португалији, то јест владина одлука да се легализују истополни бракови, сутрадан по одласку римског папе из земље, представља догађај који има јасну поруку. То пре свега сведочи да содомисти више уопште не зарезују хришћанство и хришћанску цркву.

Треба рећи да содомисти не праве разлику измећу католицизма и Православља и зато је ова чињеница отворен изазов читавом хришћанском свету и свим хришћанским вредностима. Осим тога дати догађај показује слабост ако не и потпуни крах западног хришћанства и ауторитета римског папе. Ја не памтим сличну циничну срамоту нанету глави католичке цркве.

Али и ми имамо над чиме да се замислимо. Ми још, слава Богу, немамо дозволу за „истополне бракове“ али и код нас постоји тежња ка томе. И те снаге јачају и у структурама власти и у средствима јавног информисања. Прошлог понедељка на телевизији је приказана емисија „Чисти понедељак“ у којој су разматрани проблеми о правима педера и о дозволи за провођење „геј параде“ у Москви и у другим градовима. Међу учесницима били су и неки геј активисти, бивши сарадник Жириновског Митрофанов и геополитичар Дугин. И мада су гледаоци у огромној већини гласали против ширења педерских права, можемо ипак рећи да сама расправа на ту тему представља још једну победу содомиста.

Под содомистима свих боја треба да гори земља а њима се даје могућност отвореног излагања, значи практична легализација. А педерастија је најстрашнији грех од свих могућих грехова, тако су сматрали сви свети оци, као нпр. Свети Јован Златоусти. У Јеванђељу се каже да се не треба бојати онога који може убити само тело, него онога који са телом убија душу. На тај начин је у духовно-моралном погледу, содомија страшнија од обичног убиства. Добија се интересантна слика – Савет Европе који ратује за права детета отимајући децу од родитеља, спреман је да, на законској основи ту исту децу препусти у канџе содомиста. Да можда није то истински циљ увођења закона о одузимању деце од родитеља?

Нас плаше тиме да, ако не будемо подржавали содомисте и њихова „права“ одбиће да нас приме у Савет Европе. У том случају, желео бих да се обратим људима на власти који се све чешће појављују у храмовима са свећама у рукама: шта је веће – Савет Европе или Господ наш Исус Христос? Данас ствар стоји управо тако. Савет Европе све више личи на рупу која води до пакла. А хтео бих наше либерале упитати још нешто: ако ви толико мрзите Стаљина и совјетску власт, шта ви предлажете као замену? Изопаченост и педерастију? Али зар се сам ђаво не подсмехује над либерализмом кад се сви њихови разговори о људским правима своде на питања о правима содомиста? Истина, Стаљин није могао смислити содомисте, слао их је на Далеки Исток где су певали јарећим гласовима. Али главно треба знати - што је јача содомија то је слабија држава. Содомија је истовремено и демонизам и кривични злочин.

                                                                                                Јереј Александар Шумски

                                                                                                специјално за „Руску Народну Линију“

                                                                                                Са Руске Народне Линије(www.ruskline.ru)

                                                                                                превео за „Борбу за веру“: Гојковић Ранко

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 24 јун 2010 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.