header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Апел за помоћ Штампај Е-пошта
среда, 20 октобар 2010

АПЕЛ ЗА ПОМОЋ:

ИЗБЕГЛИМ МОНАХИЊАМА У ЛЕЖИМИРУ ПОТРЕБНО ПОЛОВНО ПУТНИЧКО ВОЗИЛО

Помаже Бог, браћо и сестре,

Овим путем обраћам се, у своје име и свих сестара, свима вама добронамерним хришћанима који бисте били у могућности да нам помогнете и изађете у сусрет. Наиме, наше сестринство, које је, након небивалог безакоња вршеног над нашим оцем и духовником, Епископом рашкопризренским Артемијем, било приморано да напусти манастире Кончул и Грачаницу у Епархији рашкопризренској, сакупило се и сместило, Божјом помоћи, у Срему, у селу Лежимир, те смо, пребивајући у молитви и раду, колико-толико, нормализовале наше свакодневне монашке  активности.

 

Иако успевамо да, хвала Богу, изађемо на крај са свакодневним потребама, ипак би нашем сестринству, које броји већ преко двадесет сестара, од велике помоћи била једна путничка кола, за чију набавку ми немамо потребних средстава.

Овим путем молим све добронамерне хришћане, који би били у могућности да нам помогну у набавци неког половног путничког аутомобила, да нам у томе помогну, јер би тиме много помогли свакодневном функционисању наше обитељи.

У нади да ће неко бити у могућности да нам на овај апел за помоћ одговори, свима вам унапред молитвено благодаримо.

Монахиња Сара са сестринством

Контакт телефон: 0654461092

Последњи пут ажурирано ( среда, 20 октобар 2010 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 79 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.