header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Обавештење: Малом Илији, болесном од леукемије, хитно потребна крв! Штампај Е-пошта
среда, 20 октобар 2010

МАЛОМ ИЛИЈИ ХИТНО ПОТРЕБНА КРВ!

(крвна група А+)

 Помаже Бог,

Редовни сам читалац сајта Борба за веру. Мој пријатељ из Црвенке ми је управо јавио да ће детету од 12 година, који се зове Илија и болује од  леукемије, ускоро бити потребно више донатора крви. Илија се редовно причешћује и често иде у Кувеждин код оца Варнаве.

Процедура давања крви је слична уобичајеној - безболна је само што траје мало дуже: донатор лежи око два сата на кревету приликом давања крви. Малом Илији ће тромбоцити бити потребни врло ускоро, али пре тога је потребно знати колико би било донатора и да ли су они здравствено способни - донатор мора бити потпуно здрав (то значи да би пре давања тромбоцита били испитани и прегледани).

Овим путем бих вас замолио да ако сте у могућности објавите овај апел на  вашем сајту. Ова акција није тренутна, већ она може потрејати и коју недељу више. Апел би важио до оног тренутка док не нађемо довољно донатора. Било би добро да је донатор из Новог Сада или околине јер је компликована прицедура ако човек из неког другог места (мора да путује у да закаже слободан термин). Стога највише апелујемо на оне који су из Новог Сада и желе да помогну да нам се јаве.

Донатор би нам се могао обратити на овe телефонe:  021/641-1616, 064/528-1560

Немојте замерити што вам се обраћам,

Зоран Гашић из Новог Сада

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 21 октобар 2010 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 36 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.