header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Поводом саопштења сајта "Епархија-призрен.орг" Штампај Е-пошта
петак, 10 децембар 2010

Уредништво

Поводом саопштења сајта

www.eparhija-prizren.org

 Поводом интервјуа који је еп. Артемије дао недељнику НИН 9.12.2010, сајт www.eparhija-prizren.org издао је, истог дана, саопштење у коме се, између осталог, каже: „У преамбули интервјуа наведено је (од стране Уредништва или новинарке Драгане Николетић) да је ток интервјуа сниман камером, те да ће видео запис бити објављен на сајту www.borbazaveru.com." Тим поводом саопштавамо следеће:

Уредништво „Борбе за веру“ нема никаквих сазнања о објављивању било каквог видео записа који је у НИН-у поменула новинарка Драгана Николетић, и који је, наводно, требао да се појави на „Борби за веру“. Не знамо ко је новинарка Драгана Николетић, и немамо намеру да сносимо одговорност за туђе изјаве. Очито је да  се у информативном рату који је у току, све више користе прљава средства чији је циљ компромитација свих независних интернет извора који нису на нечијој умишљеној „линији“.

Сајт „Борба за веру“, међутим, остаје слободан, по речи Апостола Павла: „Стојте, дакле, у слободи којом вас Христос ослободи, и не дајте се опет у јарам ропства ухватити“ (Гал. 5,1).

„Борба за веру“ позива све своје посетиоце на смирено сведочење истина православне вере.  

Последњи пут ажурирано ( петак, 10 децембар 2010 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 17 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.