header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Руски свештеник предлаже да мајке роде и дају му децу коју планирају да абортирају Штампај Е-пошта
понедељак, 22 август 2011

 МОСКВА, 20. августа – Предсједник синодалног Одјељења за односе са оружаним снагама, протојереј Димитрије Смирнов, обећао је помоћ женама које одустану од абортуса и одлуче да роде.

„Ја увијек дајем овај аргумент: Зашто да убијеш? Дај бебу мени, нема никаквих проблема. Не пијем, не пушим, не псујем, имам двије универзитетске дипломе“, казао је о. Димитрије за руски телевизијски канал ТВЦ.

„Моја парохија је једна од највећих у Москви, и на планети, и код нас нема ниједне жене која би извршила абортус. Ако успијемо да прекинемо абортусе, одмах ће доћи до прираста“, сматра он.

Отац Димитрије је посјетио једно од московских породилишта и, по његовим ријечима, све жене које су планирале абортус, објасниле су своју одлуку финансијским тешкоћама.

„Ја сам им рекао: ми гарантујемо да ћемо ријешити ваш проблем. Али највећи проблем је што ми ниједна жена није пришла за помоћ“, каже он.

http://svetigora.wordpress.com/

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 22 август 2011 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 35 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.