header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Приоритет спољне политике САД: демократизација + содомизација читаве планете Штампај Е-пошта
понедељак, 12 децембар 2011

 САД, као "бедем светске демократије", намеравају да "заштите" содомију у читавом свету, пошто демократизација света подразумева содомизацију света. Таква је природа саме демократије.

То потврђује и недавна изјава државне секретарке САД Хилари Клинтон. По њеним речима, заштита „права“ содомита и других сексуалних изопаченика (бисексуалаца, танссексуалаца) јесте приоритет спољне политике САД. Клинтонова је ово изјавила на заседању Савета ОУН за права човека у Женеви, извештава "Лента.ру".

По речима државне секретарке, САД су израдиле програм хитне помоћи пропагандистима сексуалних изопаченика и заштитницима права содомита у целом свету.

Председник САД Барак Обама је 6. децембра потписао специјални меморандум који условљава пружање помоћи другим државама поштовањем „права“ „сексуалних мањина“ у њима. Меморандум такође обавезује државне структуре да пруже помоћ онима који су приморани да напусте своју земљу због „сексуалне дискриминације“.

САД су и раније иступале с критиком нарушавања „права“ „сексуалних мањина“ у различитим државама. Тако је, рецимо, Стејт Департмент крајем новембра осудио планове да се у Санкт Петербургу кажњава пропаганда содомије међу малолетницима.

По материјалу са: "Информ-религија.ру" приредило

Уредништво "Борбе за веру"

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 12 децембар 2011 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.