header image
НАСЛОВНА СТРАНА
„Светска елита“ организовала сопствену ексклузивну друштвену мрежу Штампај Е-пошта
уторак, 31 јануар 2012
           И ви можете уживати у чланству нове ексклузивне друштвене мреже, али само ако сте један од 200 најбогатијих људи на свету.
 
     TopCom је приватна друштвена мрежа с високим степеном безбедности - нека врста „комбинације Facebook, Twitter, e-mail и Skype“, пише Esquire. Другим речима, то је електронска верзија годишњег заседања Светског економског форума у Давосу, где ће бити дат „старт“ за нову друштвену мрежу,  само за "супер елиту“, под називом TopCom.
 
         Ево једне претпоставке како ће функционисати та високотехнолошка машина за плетење завера:
 
      На пример, јапански премијер-министар Есихико Нода може поставити свој видео (који ће видети само припадници елитне групе од 200 чланова), у коме моли помоћ због разорног земљотреса или цунамија... и сазива видеоконференцију релевантних светских лидера, како би Јапан добио помоћ што је пре могуће.
 
        У ствари, нову друштвену мрежу почеће ускоро да користи Goldman Sachs и њему слични, како би издавали директиве себи потчињеним политичарима (тј. светским лидерима). Међутим, тешко да ће TopCom дуго трајати, јер богатима није потребна сопствена друштвена мрежа. Они и тако проводе доста времена заједно, и знају како да се, када је неопходно, повежу једни с другима. Остатак времена они више воле да проводе у друштву људи које могу да контролишу, на које лако могу да произведу утисак,  и који су, притом, млади и лепи. А таквих неће бити на TopCom.
 
По материјалу са "mixednews.ru" приредило
Уредништво "Борбе за веру"
Последњи пут ажурирано ( среда, 01 фебруар 2012 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 77 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.