header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Знамење времена: Вода црвена као крв у многим земљама света (фото-видео) Штампај Е-пошта
уторак, 13 март 2012

Поводом крвавих догађаја у Украјини, подсећамо наше цењене посетиоце на текст "Знамење времена: Вода црвена као крв у многим земљама света (фото-видео)", који смо приредили и објавили 13.3.2012. године. Једно од места где је у то време вода постала црвена као крв (у тексту дата фотографија), била је и обала Црног мора, у рејону Севастопоља на Криму, где је стационирана руска Црноморска флота. Молимо се Господу да нашу браћу православне Русе сачува од тешких искушења и дарује им победу над сваком противничком силом!

        Уредништво

 +++

И други анђео затруби;

и као велика гора огњем запаљена паде у море;

и трећина мора поста крв.

Откр. 8,8.

   У Библији се говори о томе да ће реке постати црвене као крв (Откр.8,6-13), а сада видимо да је то време наступило. Младенац Вјачеслав је предсказао да ће пред крај света вода постати црвене боје - биће као крв и задах њен ужасан. Његово предсказање се обистињује. Од 2010. године у многим земљама широм света вода се квари, на неким местима нестаје, црвени се као крв. Овај процес је забележен у Тексасу, САД, Антарктику, Аустралији, Ираку, Кини, Ирану, Русији (Црно море http://survincity.ru/2011/08/chernoe-more-pokrasnelo/) итд.

Топе се глечери и из њих тече вода црвене боје; прелепа шума, а у њој тече страшна - као крв река. На телевизији се о томе ништа не говори и ништа се не приказује како људи не би знали шта се догађа, и како не би разумели да је апокалипса заиста почела и да је остало мало времена које не треба трошити на разне забаве, већ га треба употребити на покајање пред Господом, а такође и на укрепљење вере пред страшним гоњењима свих хришћана од стране антихриста. Многи људи не знају истину о ономе што се управо догађа (Универзалне личне карте, електронски конц-логор, црвена вода, чудни звуци с неба, чиповање, Моргелонсова болест, одступање од истините вере у Црквама, стварање једне антихристове религије, кемтрејлс, пројекат «BLUE BEAM», земљотреси на Атосу, катастрафе на свим странама, HAARP, БАК и још много другог поред наведеног). Многи од ових догађаја су дело људских руку, односно слугу антихристових. И кад би људи знали шта се догађа, могуће је да би се многи замислили, обратили вери и покајали; овако ништа не знају и настављају и даље да живе спокојно и доконо.

Болно је посматрати све то. Срце боли, душа пати и жели да крикне: „Људи, пробудите се!!! Доста је више седања испред телевизора и зомбирања. Не смејте се и не говорите да су све ово глупости и бајке, јер времена већ мало има. Покајте се док још има времена! Покајте се! Идите у храмове, исповедајте се и причешћујте док је још увек могуће!!!“ Из разговора са многима види се, што запањује, да још увек ништа не знају о Универзалним личним картама и мисле да то неће бити скоро, ништа не знају о малолетничком правосуђу и много тога другог не знају и не подозревају. Ето тако је жалосно стање ствари – плача достојно. Како људе уразумити? Потребно је што је могуће више говорити, јер ће се неко можда и замислити, разумети и спасти се. Нека би дао Бог!

Господе, помилуј све нас – православне хришћане!

Црвена вода у Хeнану
 

Црвена вода у Хeнану
 
 Црвена вода у Хeнану
 
 
На црноморској обали, у рејону Севастопоља, вода је постала црвена као крв. Осим тога, у Козачком заливу плута угинула риба.
 
Боја воде у језеру  на западу америчке држава Тексас последњих недеља постала је крваво-црвена.
 

 На иранској обали Персијског залива "црвена плима" изазвала је угинуће 32 тоне морских животиња.
 
Житељи села Чемолган,  у Карасајском рејону Алматинске области, пре месец дана су се веома узнемирили: у близини њиховог села налази се језеро које је из непознатих разлога постало црвено и почело да одаје смрад. 
 

  

 
По материјалу са "Новоросија"  и  "Youtube" приредило 
 Уредништво "Борбе за веру"
Последњи пут ажурирано ( среда, 12 март 2014 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.