header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Содомисти добили око два милиона динара из буџета Штампај Е-пошта
петак, 25 мај 2012

 Држава помаже организацију ЛГБТ манифестације

Удружења "Геј стрејт алијанса" и "Лабрис" добила су из буџета око два милиона динара за "Дане поноса", који ће се одржати последње недеље јуна у Београду

БЕОГРАДСКА ЛГБТ удружења "Геј стрејт алијанса" и "Лабрис" добила су из буџета око два милиона динара за "Дане поноса", који ће се одржати последње недеље јуна у Београду. Реч је о посебној манифестацији, која нема никакве везе са октобарском "Парадом поноса".

Како се може видети на сајту Управе за људска и мањинска права, на конкурсу који је Управа расписала за јун, а у оквиру програма "Календар људских и мањинских права за 2012", учествовала су четири удружења: "Геј стрејт алијанса", "Лабрис", Удружење за целијаклију (сва три из Београда) и "Антикризни центар" из Лесковца.

Новац је одобрен "Геј стрејт алијанси" за пројекат "Заједно за једнакост", у износу 1.300.060 динара, и "Лабрису" за пројекат "ЛГБТ млади", у износу 669.962 динара.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.290.html:381315-Drzava-pomaze-organizaciju-LGBT-manifestacije

Последњи пут ажурирано ( петак, 25 мај 2012 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 45 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
+ + +

ПРОТЕСТ ПРОТИВ ОБАВЕЗНЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ 31.5. У 12 НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ У БЕОГРАДУ

Захтевамо ХИТНУ ИЗМЕНУ закона и правилника који прописују ПРИСИЛНУ ВАKЦИНАЦИЈУ СТАНОВНИШТВА У СРБИЈИ!До јуче су на удару игле (доказано НЕбезбедних вакцина), била наша деца, данас су и наши родитељи, затим труднице, хроночно болесни... Без сумње, сутра више нико неће бити изузет од законом обавезног злокобног шприцања, УKОЛИKО ОДМАХ НЕ УСТАНЕМО ДА ОДБРАНИМО СВОЈЕ УСТАВНО И ПРИРОДНО ПРАВО НА СЛОБОДАН ИЗБОР И САЧУВАМО ВЛАСТИТИ ПСИХОФИЗИЧKИ ИНТЕГРИТЕТ!

Видимо се 31.маја у Београду - "Нећу да МОРАМ, хоћу да БИРАМ!“

+ + +
„Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.