header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Сатанистичка мржња или содомистичко схватање толеранције Штампај Е-пошта
недеља, 23 септембар 2012

 Молим вернике који не могу да издрже моју МРЖЊУ ПРЕМА БОГУ да се сами избришу и да престану да ме смарају, јер ја сам од оних који сматрају да све цркве, џамије, храмове треба срушити и то прво оне који имају највећу културну вредност и који су стари неколико стотина година и то моје мишљење се никада неће променити и о томе не желим да расправљам!!!“

Председник содомистичког инфо центра Предраг Аздејковић

+++

Геј активиста позива на рушење цркaва и џамија

СНП НАШИ обавештава јавност да један од водећих пропагатора геј идеологије и организовања „Параде поноса“ , Предраг Аздејковић на свом фејсбук профилу позива на рушење Православних и муслиманских верских објеката, и да је читав „Геј прајд“ окренут ка изразитој мржњи према верницима и Цркви.

Статус на фејсбуку који дословце гласи

„Предраг Аздејковић

Молим вернике који не могу да издрже моју МРЖНЈУ ПРЕМА БОГУ да се сами избришу и да престану да ме смарају, јер ја сам од оних који сматрају да све цркве, џамије, храмове треба срушити и то прво оне који имају највећу културну вредност и који су стари неколико стотина година и то моје мишљење се никада неће променити и о томе не желим да расправљам!!!“

је отворени позив на линч свих оних који се не слажу са геј прајд идеологијом, и СНП НАШИ захтева моменталну реакцију Министра полиције и премијера Ивице Дачића. Читава манифестација „геј прајд„ започела је скрнављењем хришћанског празника светитељки Вере, Наде и Љубави, по којима најављени „геј прајд„ носи име, а кулминација мржње је изјава у којој се отворено позива на рушење верских објеката.

СНП НАШИ захтева хитну забрану најављене „параде поноса“ за 6. октобар, хапшење Предрага Аздејковића због ширења верске мржње и нетолеранције, и уколико држава не стане у заштиту грађана од геј екстремизма, грађани ће бити принуђени да то ураде сами.

Информативна служба СНП НАШИ

http://nasisrbija.org/index.php/2012/09/21/gej-aktivista-poziva-na-rusenje-crkava-i-dzamija/

+ + +

Аздејковић бесан и фрустриран

Председник Геј лезбејског инфо центра Предраг Аздејковић понудио је данас оставку и упутио извињење јавности због своје изјаве да "мрзи бога" и да би "све цркве требало срушити".

Аздејковић каже да је ту изјаву дао у налету беса и фрустрација које су последица претњи смрћу и насиљем, које су учестале у периоду пре Параде поноса.
"Извињавам се због изјава које се могу протумачити као позив на насиље, што ми није била намера, јер су написане у налету беса и фрустрације као последица узастопних претњи смрћу и насиљем које су учестале у периоду пре Параде поноса", навео је у писаној изјави Аздејковић.

По његовим речима, "одговарати насиљем на насиље није решење".
"Изјава коју сам дао за лист Прес и оно што сам написао на свом Фејсбуку профилу сматрам својим активистичким поразом. Надам се да ћете ми опростити", истакао је Аздејковић, наводи се у саопштењу ГЛИЦ.

Како се наводи, оставка Аздејковића ће бити разматрана на следећем састанку Управног одбора, а он у међувремену неће давати изјаве за медије. 

Извор: Танјуг

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 23 септембар 2012 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 19 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.