header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ИНТЕРВЈУ arrow Уредништво: Најава низа интервјуа на „Борби за веру“
Уредништво: Најава низа интервјуа на „Борби за веру“ Штампај Е-пошта
понедељак, 04 фебруар 2013

Од самог оснивања „Борбе за веру“ старали смо се да овај сајт буде слободан и отворен за изношење различитих ставова, да би се у духовном животу српског народа дошло до црквоградилачких полазишта. Као што наши посетиоци знају, увек смо објављивали прилоге разних аутора, чак и наших нејжешћих опонената, ако им је циљ био дијалог на општу корист. (То се, између осталог, могло видети и у најновијем периоду, када смо се трудили да објавимо сва битна писма из Македоније, било да су у њима изношени ставови бугарске или македонске стране. Драго нам је због тога, јер се тиме, очито, нико у Србији не бави, иако у Македонији живе наша православна браћа).

Нашег уваженог сарадника, г. Владимира Димитријевића, иначе сарадника низа националних листова и интернет сајтова, замолили смо да се обрати уредницима сајтова на којима објављује своје текстове, али и другим угледним интелектуалцима са којима сарађује, и постави им питања (с обзиром да се и сам бави том, црквено-националном тематиком), чији је циљ да се наша актуелна црквено-национална суморна стварност осветли и дође до конструктивних предлога за решавање и превазилажење стања које је управо господин Димитријевић дефинисао као „туча у мраку“.

Господина Димитријевића, који се љубазно одазвао нашој молби, на чему му овом приликом срдачно захваљујемо, такође смо замолили да у циљу још ефикаснијег рада „Борбе за веру“ свим својим саговорницима постави питање: Шта мислите о сајту 'Борба за веру' и његовом раду“.

Питања су послата на низ електронских адреса, и ми очекујемо одговоре, које ћемо објављивати по реду пристизања. Надамо се да ће разговори који следе бити још један допринос нашем црквено – народном дијалогу у тешким тренуцима српске историје, над којом, ипак, бди Бог и Небеска Србија. Господе, благослови!

Последњи пут ажурирано ( недеља, 31 март 2013 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 34 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
+ + +

Молимо наше цењене посетиоце да се помоле Богу за здравље и спасење душе раба Божијег Александра.

Уредништво

+ + +
„Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.