header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Луциферов потпис у Чељабинску Штампај Е-пошта
уторак, 26 фебруар 2013
        Вест о паду метеора у Чељабинској области у Русији, 15. фебруара, проширила се светом попут бљеска овог "метеора". У јавности су се већ првог дана појавиле различите теорије о томе шта се заиста догодило. Међутим, један занимљив детаљ остао је, колико је нама познато, до сада непримећен. Захваљујући једном проницљивом посетиоцу „Борбе за веру“, овај детаљ излази на светлост дана, што додатно мистификује догађај у Чељабинску. О чему је, заправо, реч?

 15. фебруара објавили смо вест под насловом „Метеорска киша или ново америчко оружје? (фото, видео)“. На трећој фотографији види се дизање дима из оштећене фабрике цинка у Чељабинску, на којој се после експлозије срушио кров површине 600 квадратних метара. Како је тада саопштено руској служби Би-би-сија, ударни талас разрушио је зид складишта. Наш посетилац је поменуту фотографију увећао и уоквирио детаљ који је несумњиво уочљив. Ради се о тзв. "Свевидећем оку", које је један од значајних окултистичких симбола, али се, на жалост, може видети и у неким православним храмовима, што је  страно православном иконописању и православној храмовној орнаментици.  Да је реч о "Свевидећем оку" у то нема, очигледно, никакве сумње, и за православне није „...Никакво чудо; јер се сам сатана претвара у анђела светлости“ (2. Кор. 11, 14). Ако се сатана може претворити у анђела светлости, зар је велико чудо што његов потпис стоји у разрушењу у Чељабинску? А да ли је ово учинио директно он, или су његове слуге дотерану фотографију пласирале у медије, мање је важно. Поента је у поруци, зар не?

Image

         Напомена: На слици се могу уочити и други занимљиви детаљи, али смо издвојили само оно што је јасно видљиво.

 

Последњи пут ажурирано ( среда, 27 фебруар 2013 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 29 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.