header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уочи Армагедонске битке: пресушују библијске реке Еуфрат и Тигар Штампај Е-пошта
среда, 05 јун 2013

 Пресушују библијске реке Еуфрат и Тигар

 И шести анђео изли чашу своју на велику реку Еуфрат; и пресахну вода њезина, да се приправи пут царева са истока сунчевога. И видех где из уста аждаје и из уста звери и из уста лажнога пророка излазе три нечиста духа као жабе; Јер ово су духови демонски који чине чудеса, и одлазе царевима целе васељене да их скупе на бој за Дан онај велики Бога Сведржитеља... И сабра их на место, које се јеврејски зове Армагедон.

(Откр. 16: 1, 12-16)

+++

Према студији научника са Универзитета Калифорнија и НАСА-е, коју је недавно објавио “Њујорк тајмс”, реке Тигар и Еуфрат су почеле да пресушују.

Истраживач са Универзитета Калифорнија, Jay Famiglietti, је рекао: “Око 60% губитка воде је настало због пумпања вода из подземних резервоара. Установили смо током седам година истраживања да су делови Турске, Сирије, Ирака и Ирана, око река Тигра и Еуфрата, изгубили 144 кубних километара свеже воде која се налазила у подземним резервоарима.”

“Брзина губитка воде је нарочито интензивирана након суше 2007. године. У међувремену је потражња за свежом водом и даље у порасту”, рекао је он. Истраживачи су такође предвидели да ће реке још више пресушити током следеће сушне сезоне.

По материјалу са putvjernika.com

Повезани текстови: Знамења наших дана (фотографије о пресушивању Еуфрата)

Последњи пут ажурирано ( уторак, 26 август 2014 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.