header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Прво "православно" - римокатоличко венчање (фото) Штампај Е-пошта
субота, 16 новембар 2013
        Један наш редовни посетилац из Сиднеја јавио нам је да је у Сиднејској Лазарици обављено прво, да га тако назовемо,  "православно" – римокатоличко венчање. Очигледно је да српски екуменисти сваким даном све више напредују у издаји Православља.

Проти Миодрагу Перићу прислуживао је римокатолички клирик (чини се бискуп, јер има бискупску капицу – pileolus на глави), на венчању обављеном у недељу 10. новембра 2013. године.

С обзиром да је Лазарица седиште епископа аустралијско-новозеландског Иринеја, који је тренутно у својој епархији – митрополији, незамисливо је да би се то одиграло без позива и без знања дотичног екуменисте и новотарца, мада се то не може доказати, јер се, као, уосталом, и сваки безаконик и преступник, труди да у оваквим случајевима нема никаквог писаног трага ни доказа.

Image

Римокатолички свештеници, а посебно бискупи, не долазе само на позив младенаца, већ на позив надлежног епископа или свештеника који га представља. Тако да се ово лакрдијаштво српских екумениста никако не може тумачити као случајно.

Први слева - бициклиста, екумениста и новотарац
епископ аустралијско-новозеландски Иринеј

Наш читалац сведочи да су на венчању пљуштали благослови на младенце и из „левог и из десног плућног крила“; дакле, и од српских одступника од вере и од латинских јеретика, због чега младенцима нека је Бог у помоћи! Јер 32. правило Лаодикијског помесног Сабора гласи: "Благослов јеретика је проклетство".

Уредништво

Последњи пут ажурирано ( недеља, 17 новембар 2013 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 8 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.